Aanbod

In alles wat ik doe staan intuïtie en spiritualiteit centraal. Voor velen staat spiritualiteit gelijk aan zweverigheid. Mijn ervaring is echter dat juist het tegendeel waar is: door te werken aan en met je intuïtie zorg je voor een veel betere verbinding tussen je hoofd en je hart.

Hierdoor zak je als het ware dieper je lichaam in en realiseer je een goed contact van je hoofd met de rest van je lichaam, waaronder je hart en je gevoel. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer gegrond bent. En een stevige gronding geeft je zelfvertrouwen.

Vanuit deze basis bied ik al mijn diensten aan: coaching, readinghealing en de online intuïtie training. Hieronder leg ik kort iets uit over elk van deze diensten. Voor uitgebreidere informatie kun je doorklikken naar op de onderliggende pagina’s.

Persoonlijk advies

Wil je een persoonlijk advies? Ik maak graag een afspraak met je voor een vrijblijvend ‘Zorg goed voor jezelf-gesprek’. Vul onderstaand formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Je kunt natuurlijk ook zelf contact met mij opnemen:

Bel of WhatsApp: 0647 820 313
Mail: info@klipenklaarcoaching.nl

Coaching

Klip en Klaar Coaching biedt diverse cOver mij - volg je hartoachtrajecten aan. Elk traject bestaat uit 5 sessies. Welk traject jou het beste zal helpen, bepalen wij vooraf, tijdens het kennismakingsgesprek. Mogelijke ‘ingrediënten’ zijn wandelcoaching en een reading.

Voor nadere informatie verwijs ik je graag naar de pagina Coaching.

Reading

Tijdens een reading kijk ik naar jouw energie. Hierin zie ik in metaforische bewustbeelden welke beweging jij aan het maken bent en wat jou mogelijk op dit pad hindert. Bij het lezen van jouw energie krijgt jouw onbewuste dus een stem.

Ik bied een reading zowel los als in het uitgebreide coachtraject aan.

Kijk op de pagina Reading voor een uitgebreide uitleg.

Healing

healingIn een healing spreek ik jouw zelfhelende vermogen aan. Ik help je zo oude energie en energie van anderen die bij jou in je aura is blijven hangen op te ruimen. Dit creëert ruimte. Ruimte voor jou en de beweging die jij aan het maken bent.

Ik leg je hier meer over uit op de pagina Healing.

Zelf aan de slag!

Wil je zelf aan de slag met je intuïtie? Dat kan:

Gratis: leef hartdit is de drie-delige training “Stappen zetten vanuit je hart“. In drie lessen kijk je welke stap jij nu echt wilt zetten, ontdek je hoe je die vorm kunt geven en hoe het voelt als je de stap ook echt gezet zal hebben. Zodat het daadwerkelijk zetten van die stap nu ook echt gaat gebeuren! Schrijf je nu in.

Betaald: Dé Online Intuïtie Training. Dit is een training van 9 weken waarin ik je stap voor stap leer het contact met je intuïtie te versterken en te behouden. Je vergroot je zelfinzicht, leert je energiesysteem beter te beheren en versterkt het vertrouwen in je intuïtie, waardoor je steeds meer gebruik kunt maken van deze innerlijke kracht van jou.

intuitie-kleinInvestering: het basispakket heb je al voor € 97,-.

De training is online, je kunt hem dus volgen wanneer en waar het jou het beste uitkomt. Na aanschaf heb je een jaar toegang tot de training.

Schrijf je nu gelijk in!