Aanbod

In alles wat ik doe staan intuïtie en spiritualiteit centraal. Voor velen staat spiritualiteit gelijk aan zweverigheid. Mijn ervaring is echter dat juist het tegendeel waar is: door te werken aan en met je intuïtie zorg je voor een veel betere verbinding tussen je hoofd en je hart.

Hierdoor zak je als het ware dieper je lichaam in en realiseer je een goed contact van je hoofd met de rest van je lichaam, waaronder je hart en je gevoel. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer gegrond bent. En een stevige gronding geeft je zelfvertrouwen.

Vanuit deze basis bied ik al mijn diensten aan: coaching, readinghealing, wandelingen, workshops en de online intuïtie training. Op deze pagina leg ik kort iets uit over elk van deze diensten. Voor uitgebreidere informatie kun je doorklikken naar op de onderliggende pagina’s.

Persoonlijk advies

Wil je een persoonlijk advies? Ik maak graag een afspraak met je voor een vrijblijvend en inspirerend ‘Zorg goed voor jezelf-gesprek’. Vul onderstaand formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Je kunt natuurlijk ook zelf contact met mij opnemen:

Bel of WhatsApp: 0647 820 313
Mail: info@klipenklaarcoaching.nl

Coaching

volg je hart, kies uit het aanbod van Klip en Klaar CoachingJe lekker voelen, vol energie, vanuit je eigen rust en kracht. En met een prettige balans, zodat je de energie die je hebt goed verdeelt tussen de zorg voor jezelf en alle anderen in jouw omgeving. Daar werken wij aan tijdens de coachsessies. Iedereen is verschillend, met zijn/haar eigen wensen en aandachtspunten. Waar wij aan gaan werken bespreken wij samen tijdens het kennismakingsgesprek.

Voor nadere informatie verwijs ik je graag naar de pagina Coaching.

Reading

Soms voel je dat er ‘iets’ is, waar je gewoonweg net niet bij kan komen. En ergens weet je dat je hier toch Geef je onbewuste een stem, laat je lezen door Nicole Klipwel iets mee moet. Maar hoe krijg je dit dan helder? Dit ‘iets’ dat je voelt is je onbewuste dat jou wat te vertellen heeft. Tijdens een reading geef ik jouw onbewuste een stem. Ik kijk naar de beweging die jij aan het maken bent en wat er rondom die beweging bij jou speelt. Dit levert elke keer weer vele inzichten op.

Je kunt een reading zowel los als in het uitgebreide coachtraject aanvragen.

Kijk op de pagina Reading voor een uitgebreide uitleg.

Healing

Ruimte nodig? Laat je healen door Nicole KlipDoor de dag heen kom je in aanraking met de energieën van anderen, gewoon omdat je met hen praat, aan hen denkt of op een andere manier contact met hen hebt.

Die energieën blijven nogal eens bij je hangen. Dit merk je bijvoorbeeld omdat je maar steeds aan iemand blijft denken. Dit kan prettig zijn, maar het kan je ook een beperkend gevoel geven.

Een healing helpt je de energieën die bij jou zijn blijven hangen op te ruimen. Dit creëert ruimte. Ruimte voor jou en de beweging die jij aan het maken bent.

Ik leg je hier meer over uit op de pagina Healing.

Zelf aan de slag!

Wil je zelf aan de slag met je intuïtie? Geen probleem. Dit kan zowel on- als offline:

Offline

Klip en Klare wandelingen 

Om de zoveel tijd plan ik een wandeling in. Met een kleine groep gaan wij het bos in om, waar wij met de hulp van de natuur, diverse oefeningen en de natuurlijke beweging tot rust te komen, heldere inzichten krijgen en weer lekker opladen. Via Facebook en mijn Klip en Klare Weetjes* houd ik je op de hoogte van de data van de wandelingen.

De eerstvolgende wandeling staat gepland op 9 december 2017. Dit keer met het thema: Liefdevolle vriendelijkheid – een groot hallo aan jezelf. Klik op de button voor meer informatie en om je in te schrijven.

Ik wandel mee met Nicole Klip

Klip en Klare workshops

Daarnaast geef ik op onregelmatige basis workshops, bijvoorbeeld de workshop ‘Vind je anker’. Via Facebook en mijn Klip en Klare Weetjes* blijf je op de hoogte van mijn events.

Wil je met je team eens een wat andere workshop volgen, bijvoorbeeld een workshop Energie Stromen? Neem contact met mij op, dan bekijken we samen wat jij wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen.

* Krijg je de Klip en Klare Weetjes nog niet in je inbox? Elke drie weken schrijf ik een tekst ter inspiratie, als spiegel en/of motivatie. Schrijf je hier in, je krijgt dan mijn driedelige training “Stappen zetten vanuit je hart” cadeau.

Online trainingen

Gratis: leef hartdit is de drie-delige training “Stappen zetten vanuit je hart“. In drie lessen kijk je welke stap jij nu echt wilt zetten, ontdek je hoe je die vorm kunt geven en hoe het voelt als je de stap ook echt gezet zal hebben. Zodat het daadwerkelijk zetten van die stap nu ook echt gaat gebeuren! Schrijf je nu in.

Betaald: Dé Online Intuïtie Training. Dit is een training van 9 weken waarin ik je stap voor stap leer het contact met je intuïtie te versterken en te behouden. Je vergroot je zelfinzicht, leert je energiesysteem beter te beheren en versterkt het vertrouwen in je intuïtie, waardoor je steeds meer gebruik kunt maken van deze innerlijke kracht van jou.

intuitie-kleinInvestering: het basispakket heb je al voor € 97,-.

De training is online, je kunt hem dus volgen wanneer en waar het jou het beste uitkomt. Na aanschaf heb je een jaar toegang tot de training.

Schrijf je nu gelijk in!