Intuïtie

Als intuïtief coach maak ik heel veel gebruik van mijn eigen innerlijke kracht, mijn intuïtie. Intuïtie is eigenlijk “iets weten” zonder er verder bij na te denken. Het is een vorm van direct weten zonder te beredeneren. Je kunt het daarom ook je innerlijk weten noemen.

Intuïtie komt vaak in een flits, het is een helder en zuiver signaal. Je kent het, maar misschien herken je het nog niet. Bij de een komt het als een helder voelen, een ander ziet het als een metaforisch beeld. Andere kanalen waarin de inzichten binnenkomen zijn het gehoor, je smaak en via geuren.

Hoe het ook binnenkomt, het is jouw eigen, heldere informatie.

Je intuïtie helpt je beter met moeilijke situaties om te gaan en makkelijker beslissingen te nemen. Het is een sterke innerlijke kracht, het is jouw innerlijke kracht.

Ga uit van je basis

Ratio

Van jongs af aan gaat onze aandacht uit naar het gebruik van onze ratio. Op school staan rekenen, taal en logisch nadenken centraal. “Ik denk, dus ik besta”, Descartes zei het al in de 17e eeuw. Onze intuïtie echter, het talent dat iedereen heeft, leren wij niet verder te ontwikkelen.

Ontdek je eigen innerlijke kracht

Als je meer aandacht aan je intuïtie besteedt, leer je beter de signalen van jouw eigen heldere weten te herkennen. Je leert je ratio ook beter samen te werken met je intuïtie, waardoor je meer evenwicht ervaart.

Als je in balans bent, kun je beter in het hier-en-nu reageren op alles wat je overkomt en neem je de juiste beslissingen die passen bij wie jij nu bent.

Ik kan jou hier op diverse manieren bij helpen. Op mijn pagina Aanbod lees je hier alles over.

Wil je er eerst zelf mee aan de slag? Dat kan! Ik heb voor jou een aantal online trainingen gemaakt. Lees hier meer over op de pagina Klip en Klaar Academie.

Besef dat er in de diepte van de zee altijd innerlijke rust is,Intuïtie, een helder weten
ook al razen er stormen over de oppervlakte.
(Han van Straaten)

Heb je nog vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op.

Bel (0647 820 313) of mail (info@klipenklaarcoaching.nl). Klik op onderstaande button voor meer contactgegevens.

maak een afspraak voor een reading