Workshops en wandelingen

Klip en Klare workshops

Op onregelmatige basis geef ik workshops, bijvoorbeeld de workshop ‘Vind je anker’. Via Facebook en mijn Klip en Klare Weetjes* houd ik je op de hoogte wanneer ik weer een workshop ga geven.

Wil je met je team of een groep vrienden eens een wat andere workshop volgen, bijvoorbeeld de workshop Energie Stromen? Neem contact op, dan bekijken we samen wat jij wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen.

workshop anker

Workshop Vind je Anker

Klip en Klare wandelingen 

Om de zoveel tijd plan ik een wandeling in. Met een kleine groep gaan wij het bos in, waar wij met de hulp van de natuur, diverse oefeningen en de natuurlijke beweging tot rust komen, heldere inzichten krijgen en weer lekker opladen. Via Facebook en mijn Klip en Klare Weetjes* houd ik je op de hoogte van de data van de wandelingen.

* Krijg je de Klip en Klare Weetjes nog niet in je inbox? Elke drie weken schrijf ik een tekst ter inspiratie, als spiegel en/of motivatie. Schrijf je hier in, je krijgt dan mijn driedelige training “Stappen zetten vanuit je hart” cadeau.

Actuele workshops en wandelingen

Op 9 december 2017 ga ik weer wandelen! Dit keer met als thema “Liefdevolle vriendelijkheid”. Klik op de button voor meer informatie en om je in te schrijven.

Ik wandel mee met Nicole Klip