Gezondheid-inspiratiedag
Zaterdag 10 maart 2018

Welke voeding ondersteunt jou en je lichaam? Hoe houd jij de regie over jouw leven? Twee vragen die voor iedereen wel gelden, maar helemaal als je geconfronteerd wordt met kanker.

“Bewust omgaan met je lichaam en geest”. Vanuit deze drijfveer organiseer ik samen met Conja Hopman (Natuur geneest) en Martha Wieling (LifeCoach Martha Wieling – LifeCoach met specialisatie naasten van kankerpatiënten) op zaterdag 10 maart a.s. een dag speciaal voor iedereen die te maken heeft met kanker.

Laat je inspireren over lekkere en gezonde voeding, hoe jij als naaste van een kankerpatiënt het beste voor jezelf kunt zorgen en ontdek hoeveel kwaliteiten jij hebt die je kunt inzetten om de regie over jouw leven in eigen hand te houden.

Deze inspirerende dag is inclusief een lekkere lunch, koffie en thee. Ook is er volop gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Zaterdag 10 maart
10:00 – 15:00 uur
De Herberg, Watersteeg 85, Amersfoort
Kosten deelname: € 35,-
inclusief lekkere lunch, koffie, thee en btw

Klik op de button of op deze link om je aan te melden.

Tot 10 maart!

Heb je nog vragen, stuur mij een mail: nicole@klipenklaarcoaching.nl.

Bewust Ondernemende Vrouwendag
Zondag 8 april 2018

Op zondag 8 april a.s. vindt de eerste Bewust Ondernemende Vrouwendag plaats. Een dag waarbij vrouwelijke ondernemers zich op hun eigen unieke manier, met een workshop, lezing of presentatie, presenteren aan collegae en geïnteresseerden. Deze dag staat in het teken van bewust, ondernemen, vrouw en netwerken. In het netwerkcafé is er ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Je kunt ook lekker ontspannen, dansen of genieten van de mooie bosrijke omgeving.

Op deze dag geef ik de workshop:

Kijk eens anders naar jezelf:
ga in gesprek met je innerlijke familie

Een verfrissende en heldere kijk op jezelf, dat levert elk gesprek met jouw innerlijke familie je op. Maak kennis met deze praktische manier om jezelf te ontwikkelen en ontdek wat jouw innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje jou te vertellen hebben.

Zondag 8 april
12:00 – 18:00 uur
Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, Soesterberg

Klik op deze link of de button voor alle informatie over het programma en hoe je aan te melden.

Zie ik je op zondag 8 april?

De geluksroute Amersfoort
weekend 2 en 3 juni 2018

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni vindt in Amersfoort voor de tweede keer de geluksroute plaats. Een weekend waarin door velen geheel vrijblijvend geluksmomenten worden gedeeld. Gewoon, omdat het ons gelukkig maakt om geluk te delen.

Net als vorig jaar doe ik weer mee. Toen gaf ik een middag korte healings en readings. Het leek wel of ik vleugels had toen ik naar huis fietste. Heerlijk om met anderen te delen wat mij gelukkig maakt!
Wat, hoe en wanneer ik dit jaar doe weet ik nog niet. Ik heb een mooie borrelpot neergezet en laat die lekker pruttelen.

Zet wel alvast deze twee data in je agenda, om zelf geluk te delen of om geluk te gaan plukken. Of allebei. Op de website en Facebook vind je ook al heel veel informatie.

Inspiratiefestival 033
Zondag 24 juni 2018

Ja, ook in 2018 is er weer een Inspiratiefestival! En natuurlijk vind je mij hier ook. Dit jaar niet met een stand, maar met een workshop. Hoe en wat laat ik t.z.t. weten. Reserveer wel deze datum in je agenda.

Van 10:00 – 18:00 uur in het Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180 in Amersfoort

Laat je op deze dag inspireren om bewust te leven. In harmonie met jezelf en je leefomgeving.
Er is van alles te beleven op dit festival; live muziek, kraampjes, workshops en een heel goede en fijne sfeer.

Klip en Klare workshops

Op onregelmatige basis geef ik workshops, zoals ‘Vind je anker’ of Kijk eens anders naar jezelf (zie hierboven). Natuurlijk vermeld ik alle workshops op deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden, raad ik je aan je in te schrijven voor mijn Klip en Klare Weetjes*. Daarnaast kun je mij natuurlijk volgen op diverse sociale media, zoals Facebook en LinkedIn.

Wil je met je team of een groep vrienden eens een wat andere workshop volgen, bijvoorbeeld de workshop Energie Stromen? Neem contact op, dan bekijken we samen wat jij wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen.

workshop anker

Workshop Vind je Anker

Klip en Klare wandelingen 

Om de zoveel tijd plan ik een wandeling in. Met een kleine groep gaan wij het bos in, waar wij met de hulp van de natuur, diverse oefeningen en de natuurlijke beweging tot rust komen, heldere inzichten krijgen en weer lekker opladen. Houd deze pagina en/of Facebook in de gaten of schrijf je in voor de Klip en Klare Weetjes* om op de hoogte te blijven van de data van de wandelingen.

* De Klip en Klare Weetjes verstuur ik eens in de drie weken met een tekst ter inspiratie, als spiegel en/of motivatie. Schrijf je hier in, je krijgt dan mijn driedelige training “Stappen zetten vanuit je hart” cadeau.