• Agenda

Naast de 1-op-1 coaching, readings en healings geef ik ook af en aan workshops en ben ik op events aanwezig. Op deze pagina vind je de agenda van de diverse activiteiten van Klip en Klaar Coaching.

Workshop In gesprek met je innerlijke familie

Wist je dat iedereen, dus ook jij, een innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje heeft?

4 persoonlijkheden met elk hun eigen karaktereigenschappen en energieën, zowel zonnig als schaduwrijk. Deze 4 innerlijke familieleden, je kan ze ook schilden noemen, schuif je, als in een dans, op verschillende momenten naar voren, al naar gelang de situatie waar je in zit en de mensen met wie je bent.

In de workshop maak je kennis met deze 4 karakters, hun eigenschappen en energieën en ga je ook met jouw eigen innerlijke familie in gesprek.

Ervaar hoe zelfs een kort gesprek jou mooie inzichten oplevert én wat je met die inzichten kunt doen!

Ik geef deze workshop meestal op uitnodiging of tijdens een event. Op dit moment staat er geen workshop gepland.

Zomerfestival Vakantie Anders

Ook deze zomer kan je mij weer vinden op het Zomerfestival van Vakantie Anders! Dit jaar zelfs twee weken 🏕, namelijk 11 tot 18 juli en 18 tot 25 juli.

Kom ook hier jouw vakantie vieren en natuurlijk dé klip en klare cursus volgen over je innerlijke familie. Hierin maak je uitgebreid kennis met deze 4 persoonlijkheden die allen in jou huizen. Ontdek welke inzichten zij jou kunnen geven en hoe je hen en hun kwaliteiten voor jou in kan zetten.

Een vakantie vol ontmoetingen, verrassingen, ontdekkingen en ervaringen. Kies dit jaar eens voor een andere manier van vakantie vieren, kies voor Vakantie Anders 😁.

Meer informatie vind je op de site van Vakantie Anders. Daar kun je je ook inschrijven.

Promotievideo voor workshop in december 2019

Wil je met je team of een groep vrienden eens een wat andere workshop volgen? Neem contact met mij op om te bespreken wat jij wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen.

nicole@klipenklaarcoaching.nl

0647 820 313

Klik hier om meer te lezen over je innerlijke familie of bekijk de video’s op het YouTube-kanaal van Klip en Klaar Coaching.

Lees over de innerlijke familie

Klip en Klaar op YouTube

Wil je niet telkens naar deze pagina surfen en toch op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de Klip en Klare Weetjes. Ik mail je ongeveer eens per 4 weken met inspirerende weetjes, tips én nieuws over de diverse activiteiten van Klip en Klaar Coaching.

Natuurlijk kun je mij ook volgen op diverse sociale media: