• Agenda

Naast de 1-op-1 coaching, readings en healings geef ik ook af en aan workshops en ben ik op events aanwezig. Op deze pagina vind je de agenda van de diverse activiteiten van Klip en Klaar Coaching.

Agenda

  • 23 juli t/m 6 augustus 2022: beide weken kun je de cursus ‘Maak kennis met je Innerlijke Familie’ volgen tijdens de zomerweken van Vakantie Anders.

Cursus Kijk eens anders naar jezelf Zomerweken Vakantie Anders – 23 t/m 30 juli en 30/7 t/m 6 augustus

Ieder mens beschikt over een flinke hoeveelheid eigenschappen en talenten. Zoveel dat een groot deel hiervan naar de achtergrond verdwijnt. Omdat je het niet kon gebruiken of omdat je het door omstandigheden niet mocht gebruiken.

Hoe zou het zijn als je meer inzicht had in alles wat jij in je hebt?

Om inzicht te krijgen in al die eigenschappen, kan je die ellenlange lijst in kwarten verdelen. En om ze makkelijk aan te kunnen spreken, geef je elk kwart een gezicht. Twee kwarten een mannelijk gezicht en twee kwarten een vrouwelijk gezicht. Dit omdat elk mens, of je nu fysiek een man, vrouw of anders bent, beschikt over zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen. En omdat je zowel aangeboren als aangeleerde eigenschappen hebt.

Zo krijg je 4 gezichten: je innerlijke jongetje, meisje, man en vrouw.

In de cursus ontdek je welke eigenschappen zij vertegenwoordigen en vooral hoe je hen kan aanspreken en inzetten in welke situatie jij je ook bevindt. 

hier-en-nu

Innerlijke familie

Wist je dat iedereen, dus ook jij, een innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje heeft?

Ja, echt iedereen heeft deze 4 persoonlijkheden met elk hun eigen karaktereigenschappen en energieën, zowel zonnig als schaduwrijk in zich.

Deze 4 innerlijke familieleden worden ook wel schilden genoemd. Omdat je ze, als in een dans, op verschillende momenten naar voren schuift. Hoe en wanneer je dit doet, is helemaal afhankelijk van de situatie waar je in zit en de mensen met wie je bent.

Workshop

In de workshop maak je kennis met deze 4 karakters, hun eigenschappen en energieën en ga je ook met jouw eigen innerlijke familie in gesprek.

Ervaar hoe zelfs een kort gesprek jou mooie inzichten oplevert én wat je met die inzichten kunt doen!

Ik geef deze workshop geregeld op uitnodiging of tijdens een event.

Wil je meer weten of lijkt dit je interessant en leerzaam als workshop in je bedrijf? Stuur een mail naar: nicole@klipenklaarcoaching.nl.

Volg eens een wat andere workshop met je team of een groep vrienden! Neem contact met mij op om te bespreken wat jij wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen.

nicole@klipenklaarcoaching.nl

0647 820 313

Klik hier om meer te lezen over je innerlijke familie of bekijk de video’s op het YouTube-kanaal van Klip en Klaar Coaching.

Lees over de innerlijke familie

Klip en Klaar op YouTube

Wil je niet telkens naar deze pagina surfen en toch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de Klip en Klare Weetjes en ontvang zo eens in de 4 weken een mail met inspirerende weetjes, tips en inzichten. Natuurlijk houd ik je op die manier ook op de hoogte van de diverse activiteiten van Klip en Klaar Coaching.

Natuurlijk kun je mij ook volgen op diverse sociale media: