Agenda

Na een redelijk drukke periode van inspiratiesessie, workshops, inspiratiefestival en de beurs Opvoeding is leuk! staat er op dit moment geen activiteit gepland. In elk geval geen activiteiten met groepen. Want ik heb nu wel ruimte voor een paar nieuwe individuele trajecten. Interesse? Bel 0647 820 313 of mail nicole@klipenklaarcoaching.nl voor een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend inspiratiegesprek.

Klip en Klare workshops

Op onregelmatige basis geef ik workshops, zoals ‘Vind je anker’ of “Kijk eens anders naar jezelf“. Natuurlijk vermeld ik alle workshops op deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden, raad ik je aan je in te schrijven voor mijn Klip en Klare Weetjes*. Daarnaast kun je mij natuurlijk volgen op diverse sociale media, zoals Facebook en LinkedIn.

Workshop in de maak is de “Klip-methode”. Een dagdeel zelfonderzoek vanuit 4 ankerpunten: je kader, je liefde, hoe jij je indamt en je plaatjes. Je gaat actief aan de slag met elk van deze onderdelen. Resultaat: nieuwe inzichten, actiepunten en vooral helderheid over hoe jij er zelf aan kunt werken om stevig gegrond te staan terwijl de wereld om jou heen raast. Opzet is workshop, kan natuurlijk ook 1-op-1. Interesse? Stuur mij een mail: nicole@klipenklaarcoaching.nl.

coach Nicole Klip helpt je stevig gegrond te staan

Wil je met je team of een groep vrienden eens een wat andere workshop volgen, bijvoorbeeld de workshop Energie Stromen? Neem contact op (nicole@klipenklaarcoaching.nl / 0647 820 313), dan bekijken we samen wat jij wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen.

workshop anker

Workshop Vind je Anker

————————————

Klip en Klare boswandelingen 

Om de zoveel tijd plan ik een wandeling in. Met een kleine groep gaan wij het bos in, waar wij met de hulp van de natuur, diverse oefeningen en de natuurlijke beweging tot rust komen, heldere inzichten krijgen en weer lekker opladen. Houd deze pagina en/of Facebook in de gaten of schrijf je in voor de Klip en Klare Weetjes om op de hoogte te blijven van de data van de wandelingen.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Klip en Klaar Coaching? Schrijf je dan in voor de Klip en Klare Weetjes. Deze verstuur ik -ongeveer- elke drie weken. Altijd met een tekst ter inspiratie, als spiegel en/of motivatie, bijkomend voordeel is dat ik je op de hoogte houd van de activiteiten.

Klik hier of op de button om je voor de Weetjes in te schrijven:

Klip en klare Weetjes