Wat anderen over mij zeggen

Peter Schmeitz (bericht op Facebook)

Beste Nicole, ik wil via dit bericht mijn waardering uitspreken voor jouw coachkwaliteiten. Na enkele goede gesprekken bood je aan om een reading te doen. In al mijn nuchterheid was ik daar zeer terughoudend over, maar mijn vertrouwen in jou heeft me overgehaald om die beproeving maar eens te ondergaan.Peter Schmeitz over coach & reader Nicole Klip

Ik moet zeggen: dat was de meest scherpe spiegel die me ooit is voorgehouden. Nooit eerder heb ik zo’n scherp beeld van mezelf boven gekregen als tijdens die reading. En verder: iets zweverigs heb ik er niet aan ontdekt. Je hebt vooral gewoon teruggegeven wat je bij mij zelf hebt gezien.

Ik schrijf dit bericht omdat ik weet dat veel mensen hier terughoudend over zijn, maar in jouw aanpak is daar geen enkele reden voor. En voor mij was het een mooie eyeopener omdat blijkbaar alle antwoorden in mezelf te vinden zijn.

Deze aanpak is heel effectief en prettig. Dat gekoppeld aan jouw respectvolle en prettige manier van werken maakt een kort berichtje van waardering wel waard, dat ik zowel een coachsessie als een reading bij jou iedereen kan aanraden.

Peter

Wil van der Leest – Wilmethode

WAUW, wat ben jij goed zeg!’’, dat is het eerste wat ik uitriep direct na de reading die Nicole me had gegeven. Alles wat ze vertelde was LOEPZUIVER én kon ik direct duiden.

Wil van der Leest over reader Nicole KlipDeze vrouw is echt zó goed in wat ze doet… ik kan het elke ondernemer aanraden.

Het resultaat is dat je de dingen waarmee je bezig bent nóg helderder ziet en je krijgt duidelijk waar je mogelijkerwijs tegenaan loopt. Wie wil dat nou niet?

Nicole geeft je een heldere inkijk in jezelf en dit doet ze met zoveel liefde en overgave, dat voel je in elke vezel van je lijf.

Dankbaar,
Wil

Saskia Baardman – The I Opener

Tijdens een coachingsessie heeft Nicole mij mijn innerlijke familie op laten stellen. Ik vond het boeiend om zo vanaf een afstandje naar mezelf te kijken: hoe de verschillende rollen al dan niet met elkaar Saskia Baardman over coach Nicole Klipsamenwerken en wie de meeste/minste aandacht krijgt. De sessie gaf me meer inzicht en structuur in wanneer ik welk aspect van mezelf laat zien en hoe ik een en ander meer in balans kan brengen.

Nicole begeleidde de sessie met veel rust en openheid. Ik kon alles zeggen, ook als ik ergens helemaal geen zin in had (mijn innerlijke jongetje). Fijn dat ze dat niet op zichzelf betrok, daardoor kreeg alles de ruimte.

Heerlijk overigens om al je gedachten hardop te delen, zonder dat iemand daar iets van vindt. Dan kan ik ook weer om mezelf lachen.

Veel dank, Nicole!

Marlies Ruijgrok – Legal & Professional Women to Inspiring Work

Nicole is een warme en oprechte vrouw met een sterk ontwikkelde intuïtie. Zij staat met iedere vezel open om informatie te ontvangen en te geven. Dat Nicole zo warm en oprecht is heb ik al de eerste keer dat ik met haar kennismaakte ervaren, zij heeft een open en liefdevolle uitstraling. Deze eigenschappen die Nicole zo kenmerken neemt zij mee in haar reading.

EMarlies Ruijgrok over reader Nicole Klipen reading bij haar Nicole is open, oprecht en inzichtgevend. Aan het begin van een reading stelt Nicole je op je gemak, legt uit wat ze gaat doen en uit welke lagen een reading is opgebouwd. Dat zet zij zeer helder uiteen.

Ze drukt je ook op het hart om vooral tussendoor vragen te stellen. Vooral als je nog geen ervaring hebt met een reading, zoals ik, is dat erg fijn.

Tijdens de reading kan Nicole datgene wat zij ziet heel mooi en beeldend beschrijven. Dat zij een sterk ontwikkeld taalgevoel heeft, komt haar goed van pas in haar werk als intuïtief coach.

Ik kan een reading bij Nicole aan iedereen aanraden!

Cynthia Vink

Het praten over mijn situatie deed me erg goed. Bij de eerste gesprekken kon ik vooral mijn verhaal kwijt en had ik het gevoel dat ik en mijn situatie begrepen werd. Dat deed me erg goed en dat had ik ook nodig om door te gaan.

Door deze gesprekken werd ik rustiger. Ik kreeg steeds meer inzicht in de situatie, waardoor ik me er beetje bij beetje bij neerlegde dat mijn relatie echt voorbij was. Ik had natuurlijk ook wat terugvallen, maar zo’n gesprek brengt je dan weer terug op het juiste pad.Cynthia Vink over coach Nicole Klip

De volgende fase was ‘vooruit kijken’. Kijken of ik in de toekomst de signalen kan herkennen en hoe ik daar dan eventueel het beste op kan reageren. Voor mij betekende dit, dat ik mijn gevoel meer kenbaar moet laten maken.

Als ik me ergens niet prettig over voel, dan moet ik dat aangeven en niet denken: ‘het zal wel aan mij liggen’ of ‘het is kinderachtig van mij als ik er iets van zeg’.

Al pratende ging het steeds beter en begon ik weer in de toekomst te geloven. De vrijheid leerde ik steeds meer te omarmen. En zo kwam ook het moment dat ik weer begon te leven. Te genieten van mijn leven.

Op mijn beurt ben ik dankbaar dat ik deze prachtige mensen heb mogen coachen en/of lezen. Heb jij ook interesse? Bel (0647 – 820 313) of mail (info@klipenklaarcoaching.nl) mij voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wil je dat ik contact met je opneem? Dat kan ook. Vul het contactformulier in de rechterzijbalk in en ik neem contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Op mijn contactpagina vind je al mijn gegevens op rij:

Neem contact op met Nicole Klip