Je bent je bewust dat je wilt veranderen, dat je iets anders wilt gaan doen. Helemaal goed.

Tegelijk weet je dat iets jou tegenhoudt die stap daadwerkelijk te gaan zetten. Hoe logisch de stap ook is, je hikt ertegen aan. Iets blokkeert jou. Dat merk je op, je wordt het je bewust. Super!

Goed bezig dus. Maar wat dan? Je weet nu dat iets jou tegenhoudt die zo gewilde stap in jouw ontwikkeling te zetten. Maar hoe kom je er nu achter wat jou hindert?

Hier komt je intuïtie om de hoek kijken. Jouw innerlijk weten. Dit weten komt in diverse vormen naar boven, je kunt iets bijvoorbeeld helder voelen, zien of horen. Hoe maakt niet uit, het gaat erom dat je het gewoon weet.

Misschien denk je nu, intuïtie, mwah, dat heb ik niet zoveel. Toch is bij je geboorte je intuïtie even sterk als je ratio. In je opvoeding en op school wordt er echter vooral aandacht gegeven aan je ratio.

Wat je aandacht geeft, groeit.

Je ratio krijgt veel aandacht. Die groeit en groeit. Je intuïtie, die sowieso al een zachtere stem heeft dan je ratio, blijft achter. Ze verdwijnt naar de achtergrond.

Ondertussen, nu je volwassen bent, ben je het helemaal gewend om volledig op je ratio te vertrouwen. Toch merk je dat je af en aan in je ontwikkeling ergens door tegengehouden wordt. Beredeneren lukt niet, dit gaat je ratio te boven.

Het is namelijk een onbewuste blokkade. Ergens weet je het wel, wat dat is dat je nu tegenhoudt. Alleen kun je er -nog- geen woorden aan geven. Je krijgt het niet bewust. Dat wil je wel. Je wilt namelijk verder, groeien, die stap zetten.

Wat je aandacht geeft groeit.

Dat geldt natuurlijk ook voor je innerlijk weten. Geef je die meer aandacht, zal je intuïtie groeien, wordt die stem krachtiger.

Bewustzijn en aandacht geeft je innerlijk weten kracht. Die kracht geeft vertrouwen, vertrouwen dat jij echt wel weet wat goed voor jou is en welke stappen jij wilt en kunt zetten.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om je intuïtie aandacht te geven. Ik noem er een paar:

  • Wees je bewust dat je een sterk innerlijk weten hebt.
  • Geef je intuïtieve ingevingen de ruimte. Realiseer je dat je ratio, zeker in het begin, erg sterk is en dat jou altijd geleerd is dat je intuïtie niet te vertrouwen is.
  • Mediteren helpt om stil te worden. In die stilte hoor je de zachte stem van je intuïtie beter.

Dit kan je allemaal zelf, zonder hulp. Toch is het wel eens lastig om het zelf te doen. Wat dan kan helpen is een reading.

Een reading?

Jij bent een wezen van vlees en bloed. Tegelijkertijd ben jij energie. Die energie straalt uit wie jij bent, waar jij mee bezig bent en waar jij tegenaan loopt, wat jou in jouw ontwikkeling blokkeert.

Een reading is niets meer en niets minder dan het lezen van jouw energie. Energie die te zien is in onder meer jouw aura en chakra’s.

Het is een hele heldere manier van meer inzicht krijgen in jezelf. Zo vergroot je je bewustzijn, wat je weer helpt om die volgende stap te zetten.

Tijdens de reading maak ik contact met jouw wezen en vertel in metaforische beelden waar jij op dat moment mee bezig bent en wat jou op jouw pad eventueel blokkeert.

In een reading krijgt je onbewuste een stem.

Het is een hele heldere manier van meer inzicht krijgen in jezelf en natuurlijk je bewustzijn te vergroten. Wat je weer helpt om een volgende stap te zetten.

bewustzijn

Lijkt dit je wat? Lees meer op mijn website of neem gelijk contact met mij op voor een afspraak.

Met een warme groet,
Nicole

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.