Coaching helpt je de regie in eigen hand te nemen

Ik weet dat de stap naar een coach best moeilijk is. “Ik kan het zelf ook wel oplossen” en “Het is best wel een investering”, erg begrijpelijke argumenten. Zelf heb ik gemerkt dat coaching toch wel erg prettig en ondersteunend is in je ontdekkings- en veranderproces.

Het vinden van de juiste coach is dan de volgende stap. Deze website geeft natuurlijk al een goede eerste indruk. Toch is het persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom begin ik altijd met een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar wat jij wilt, welke belemmeringen er zijn waardoor jouw leven op dit moment niet loopt zoals jij zou willen. Tegelijkertijd leren wij elkaar beter kennen. Jij ervaart hoe ik werk en wie ik ben, ik kijk of en hoe ik jou verder kan helpen.

volg je hart - Klip en Klaar Coaching

5 stappen in jouw ontdekkings- en veranderproces  

Tijdens het inspiratiegesprek bespreken wij waar jij tegenaan loopt, waar jij behoefte aan hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Geen enkel traject is bij mij hetzelfde, juist omdat per persoon de wensen en doelen zo verschillen. Hoe verschillend ook, mijn ervaring is dat je in 5 stappen het door jou gewenste resultaat kunt behalen.

Ik werk met basis, medium en VIP-trajecten. Het verschil tussen deze trajecten is de intensiteit, variëteit en duur van mijn aandacht voor jou. Welk 5-stappen-traject jou het beste vooruit helpt, komt altijd heel helder naar voren tijdens onze kennismaking.

In alle trajecten werken wij natuurlijk naar hetzelfde doel toe, waarvan de basis is dat jij zelfverzekerd de regie in eigen handen hebt, een voor jou prettig evenwicht tussen hoofd en hart (ratio en emotie) ervaart en zonder schuld- of stressgevoelens bewuste tijd en aandacht aan jezelf besteedt. Dat dit wellicht inhoudt dat je het -even- rustig aan doet, zou je kunnen afschrikken. Ik juich dit echter toe: gun jezelf dat slome slak-moment 🐌!

Mijn voorkeur gaat uit naar het werken in trajecten. Het kan echter ook zijn dat jij meer behoefte hebt aan af en aan een gesprek of wellicht zelfs maar 1 gesprek. Ook dit kan. Dit wordt duidelijk als wij met elkaar spreken tijdens het inspiratiegesprek.

Voor een afspraak, bel 0647 820 313 of mail nicole@klipenklaarcoaching.nl.

Wil je vooraf meer details, kijk dan op de pagina Prijzen en zo.

Resultaat

Wat jouw doel ook is als jij kiest voor coaching, uiteindelijk gaat het om het resultaat. Het resultaat dat jij je lekker voelt, lekker in je vel zit, blij bent met wie jij bent, stevig kunt staan en opkomt voor jezelf, rust ervaart of wat het ook is waar jij naar streeft. Zoals Saskia dit zo mooi verwoordt:

Testimonial Saskia Baardman (The I Opener)

“Tijdens een sessie heeft Nicole mij mijn innerlijke familie op laten stellen. Ik vond het boeiend om zo vanaf een afstandje naar mezelf te kijken: hoe de verschillende rollen al dan niet met elkaar samenwerken en wie de meeste/minste aandacht krijgt.

Deze sessie gaf me meer inzicht en structuur in wanneer ik welk aspect van mezelf laat zien en hoe ik een en ander meer in balans kan brengen. Nicole begeleidde de sessie met veel rust en openheid. Ik kon alles zeggen, ook als ik ergens helemaal geen zin in had (mijn innerlijke jongetje).

Fijn dat ze dat niet op zichzelf betrok, daardoor kreeg alles de ruimte. Heerlijk overigens om al je gedachten hardop te delen, zonder dat iemand daar iets van vindt. Dan kan ik ook weer om mezelf lachen. Veel dank, Nicole!”

Lees hier wat andere klanten over mij zeggen.

Zet nu jouw volgende stap!

Een coachtraject bij Klip en Klaar Coaching is een investering in jezelf waardoor je stappen gaat zetten. Je gaat aan de slag met bijvoorbeeld jouw twijfel, je onzekerheden en/of je belemmerende overtuigingen.

Je maakt weer goed contact met jezelf en jouw eigen innerlijke kracht en je leert hoe je vanuit rust en vol zelfvertrouwen zelf situaties naar je eigen hand kunt zetten. Gewoon op jouw manier. Vanuit je hart. Je merkt dat je weer energie krijgt. Vol vertrouwen kun je nieuwe uitdagingen aan. Je zet zonder schroom jezelf op de voorgrond zonder anderen en jezelf hierbij tekort te doen.

Of het nu 1 coachgesprek of een heel traject is, coaching is intensief én persoonlijk. Wil je echt goede en de door jou gewenste resultaten behalen, is het belangrijk dat jij je helemaal open kunt stellen. Hiervoor is vertrouwen in je coach essentieel. Daarom start ik altijd met een vrijblijven inspiratiegesprek: we maken kennis met elkaar én je gaat altijd met nieuwe inspiratie de deur uit. Bel, WhatsApp of mail mij voor een afspraak:

Bel: 0647 820 313
Mail: info@klipenklaarcoaching.nl 

Of vul het contactformulier in, dan neem ik contact met jou op:

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Voor meer contactgegevens verwijs ik je graag naar de contactpagina.

Neem contact op met mij