Coaching helpt je de regie in eigen hand te nemen

Ik weet dat de stap naar een coach best moeilijk is. “Ik kan het zelf ook wel oplossen” en “Het is best wel een investering”, erg begrijpelijke argumenten. Zelf heb ik gemerkt dat coaching toch wel erg prettig en ondersteunend is in je ontdekkings- en veranderproces.

Het vinden van de juiste coach is dan de volgende stap. Deze website geeft natuurlijk al een goede eerste indruk. Toch is het persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom begin ik altijd met een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar wat jij wilt, welke belemmeringen er zijn waardoor jouw leven op dit moment niet loopt zoals jij zou willen. Tegelijkertijd leren wij elkaar beter kennen. Jij ervaart hoe ik werk en wie ik ben, ik kijk of en hoe ik jou verder kan helpen.

volg je hart - Klip en Klaar Coaching

5 stappen in jouw ontdekkings- en veranderproces  

Tijdens het inspiratiegesprek bespreken wij waar jij tegenaan loopt, waar jij behoefte aan hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Geen enkel traject is bij mij hetzelfde, juist omdat per persoon de wensen en doelen zo verschillen. Hoe verschillend ook, mijn ervaring is dat je in 5 stappen het door jou gewenste resultaat kunt behalen. Welk 5-stappen traject jou het beste vooruit helpt, komt altijd heel helder naar voren tijdens onze kennismaking. Een greep uit mijn ‘gereedschapskist’:

  • Werken met jouw innerlijke familie – een verfrissende manier om naar jezelf en je interacties met de mensen om jou heen te kijken
  • Reading – heldere inzichten doordat ik letterlijk een stem geef aan jouw onbewuste
  • Healing – creëert ruimte voor de beweging die jij wilt maken
  • Wandelcoaching – natuur helpt je beter contact maken met je intuïtie en de fysieke beweging brengt ook innerlijk van alles in beweging

Ik werk met basis, medium en VIP-trajecten. Het verschil tussen deze trajecten is de intensiteit van mijn aandacht voor jou en dus ook hoeveel begeleiding en ondersteuning je van mij krijgt naast de 5 geplande gesprekken.

In alle trajecten werken wij natuurlijk naar hetzelfde doel toe, waarvan de basis is dat jij zelfverzekerd de regie in eigen handen hebt, een voor jou prettig evenwicht tussen hoofd en hart ervaart en zonder schuld- of stressgevoelens bewuste tijd en aandacht aan jezelf besteedt: je pakt jouw slome slak-momenten.

De prijzen (coaching traject van 5 sessies)

Basis € 525,-
Medium € 650,-
VIP € 975,-

Alle prijzen zijn, voor particulieren, inclusief btw.

Testimonial Saskia Baardman (The I Opener)

“Tijdens een sessie heeft Nicole mij mijn innerlijke familie op laten stellen. Ik vond het boeiend om zo vanaf een afstandje naar mezelf te kijken: hoe de verschillende rollen al dan niet met elkaar samenwerken en wie de meeste/minste aandacht krijgt.

Deze sessie gaf me meer inzicht en structuur in wanneer ik welk aspect van mezelf laat zien en hoe ik een en ander meer in balans kan brengen. Nicole begeleidde de sessie met veel rust en openheid. Ik kon alles zeggen, ook als ik ergens helemaal geen zin in had (mijn innerlijke jongetje).

Fijn dat ze dat niet op zichzelf betrok, daardoor kreeg alles de ruimte. Heerlijk overigens om al je gedachten hardop te delen, zonder dat iemand daar iets van vindt. Dan kan ik ook weer om mezelf lachen. Veel dank, Nicole!”

Lees hier wat andere klanten over mij zeggen.

Zet nu jouw volgende stap!

Een coachtraject bij Klip en Klaar Coaching is een investering in jezelf waardoor je stappen gaat zetten. Je gaat aan de slag met bijvoorbeeld jouw twijfel, je onzekerheden en/of je belemmerende overtuigingen.

Je maakt weer goed contact met jezelf en jouw eigen innerlijke kracht en je leert hoe je vanuit rust en vol zelfvertrouwen zelf situaties naar je eigen hand kunt zetten. Gewoon op jouw manier. Vanuit je hart.

Je merkt dat je weer energie krijgt. Vol vertrouwen kun je nieuwe uitdagingen aan. Je zet zonder schroom jezelf op de voorgrond zonder anderen hierbij tekort te doen.

Neem contact met mij op, dan maken wij een afspraak voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Bel: 0647 820 313
Mail: info@klipenklaarcoaching.nl 

Of vul het contactformulier in, dan neem ik contact met jou op:

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Voor meer contactgegevens verwijs ik je graag naar de contactpagina.

Neem contact op met mij