• Contact

Deze website geeft je een eerste indruk van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Coaching is echter een zeer persoonlijk proces en het is dan ook meer dan logisch dat je eerst kennis wilt maken voor je besluit van mijn diensten gebruik te maken. Daarom is het kennismakingsgesprek bij mij gratis.

Zo’n kennismakingsgesprek noem ik trouwens liever een inspiratiegesprek. Je gaat namelijk, of je nu wel of niet besluit van mijn diensten gebruik te maken, altijd geïnspireerd en met een of zelfs meerdere inzichten naar huis.

Bij een reading of healing (zie pagina Helderheid) werk ik niet met een inspiratiegesprek vooraf. Hiervoor heb ik wel graag eerst contact, hetzij via het contactformulier, de mail of gewoon even bellen.

0647 820 313

nicole@klipenklaarcoaching.nl

Een ontwikkeling gaat zelden als gepland

Contactformulier

Voorzichtig snuffelen

Nu kan ik het mij ook heel goed voorstellen dat je gelijk bij iemand op gesprek gaan nog een stap te ver vindt gaan. Daar is deze website in eerste instantie ook voor bedoeld. Je leest wat meer over mij, wat ik zoal te bieden heb en hoe anderen mijn diensten hebben ervaren.

Gelukkig kan je ook vanaf een zekere afstand kennis met mij maken door je in te schrijven voor de -gratis- 4-delige training OPEN. Een training waarin je aan de hand van 4 korte oefeningen jezelf momenten van pure aandacht geeft die ook nog een verhelderende inzichten opleveren. 

Inschrijven gaat eenvoudig via dit formulier.

Gratis training OPEN

Waar vind je mij?

De praktijk van Klip en Klaar Coaching bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk aan de rand van Amersfoort-Noord. Het adres is:

Ossenkamp 19
3829 GV Hooglanderveen

Kom je met de auto? Je rijdt de wijk in bij rotonde 12. Je kunt op de oprit parkeren.

Met het OV is de praktijk ook goed bereikbaar. Station Amersfoort Vathorst is zo’n 1,5 kilometer wandelen. Je kunt ook de bus nemen: stadsbus 5. De dichtstbijzijnde halte is ‘Danzigweg’. Kijk op 9292.nl voor meer informatie.

Nicole Klip is een School voor Coaching Alumni
Coach Nicole Klip werkt met de Innerlijke Familie
Nicole Klip is als coach aangesloten bij Coachfinder van Psychologie Magazine
Klip en Klaar Coaching is aangesloten bij Bewust Eemland

Bij het afnemen van een dienst van Klip en Klaar Coaching ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Klip en Klaar Coaching neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neem hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging(en) tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of je aanwijzingen van misbruik hebt, neem dan contact met mij op.

In de Privacyverklaring staat wat Klip en Klaar Coaching doet met de verkregen persoonsgegevens. Bijvoorbeeld hoe deze verzameld, opgeslagen en beveiligd worden. Ook lees je hier hoe je een verzoek kunt indienen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen.