• Contact

Deze website geeft je een eerste indruk van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Coaching is echter een zeer persoonlijk proces en het is dan ook meer dan logisch dat je eerst kennis wilt maken voor je besluit van mijn diensten gebruik te maken. Het eerste contact kan op diverse manieren: bellen, mailen of via WhatsApp.
Wil je verder met mij kennis maken plan ik graag een -gratis en geheel vrijblijvend- inspiratiegesprek met je in.

Dit is de beste manier om kennis met mij en mijn werkwijze te maken. En of je nu wel of niet besluit in een klip en klaar coachtraject te stappen, je krijgt altijd tips, inspiratie en/of inzichten mee.

Het inspiratiegesprek kan zowel bij mij in de praktijk als online.

Bij readings en healings (zie pagina Helderheid) werk ik niet met een inspiratiegesprek vooraf. Wil je hierover meer informatie of een afspraak inplannen, kun je het contactformulier invullen, een mail sturen of even bellen/appen (0647 820 313).

nicole@klipenklaarcoaching.nl

Een ontwikkeling gaat zelden als gepland

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voorzichtig snuffelen

Nu kan ik het mij ook heel goed voorstellen dat je gelijk bij iemand op gesprek gaan nog een stap te ver vindt gaan. Daar is deze website natuurlijk ook voor bedoeld. Je leest wat meer over mij, wat ik zoal te bieden heb en hoe anderen mijn diensten hebben ervaren.

Gelukkig kan je ook vanaf een zekere afstand kennis met mij maken door je in te schrijven voor de -gratis- 4-delige training OPEN. Een training waarin je aan de hand van 4 korte oefeningen jezelf momenten van pure aandacht geeft die ook nog eens verhelderende inzichten opleveren. 

Inschrijven doe je eenvoudig via het formulier hiernaast.

Gratis training OPEN

Het aanbod van coaches is groot. Het is een vrij beroep en je kunt je, ook zonder een gedegen opleiding gevolgd te hebben, gewoon coach noemen. Na mijn opleiding tot coach bij School voor Coaching, ben ik mij blijven ontwikkelen, via cursussen en opleidingen, o.a. tot schilden systeemcoach (vooral bekend als werken met de Innerlijke Familie).

Ook voor het energetisch werk heb ik een gedegen opleiding gevolgd bij Intuïtieve Opleidingen.

Ik sta geregistreerd in het ICR Coach Register.

Waar vind je mij?

De praktijk van Klip en Klaar Coaching bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk aan de rand van Amersfoort-Noord. Het adres is:

Ossenkamp 19
3829 GV Hooglanderveen

Kom je met de auto? Je rijdt de wijk in bij rotonde 12. Je kunt op de oprit parkeren.

Met het OV is de praktijk ook goed bereikbaar. Station Amersfoort Vathorst is zo’n 1,5 kilometer wandelen. Je kunt ook de bus nemen: stadsbus 5. De dichtstbijzijnde halte is ‘Danzigweg’. Kijk op 9292.nl voor meer informatie.

ICR Coach

Geregistreerd bij het ICR

het coachhuis

Eén van de kwaliteitscoaches van het Coachhuis.

Nicole Klip is een School voor Coaching Alumni
Balansportaal

Aangesloten bij netwerk Balansportaal

Bij het afnemen van een dienst van Klip en Klaar Coaching ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Klip en Klaar Coaching neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neem hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging(en) tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of je aanwijzingen van misbruik hebt, neem dan contact met mij op.

In de Privacyverklaring staat wat Klip en Klaar Coaching doet met de verkregen persoonsgegevens. Bijvoorbeeld hoe deze verzameld, opgeslagen en beveiligd worden. Ook lees je hier hoe je een verzoek kunt indienen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen.