In drie stappen naar handelen vanuit je hart

Leef jij het leven dat je echt wilt? Of zijn jouw stappen en acties meer conform de verwachtingen van je omgeving? Zoals je ouders, vrienden en collega’s verwachten dat jij leeft en handelt? Hm, dat wil jij eigenlijk wel anders. Meer vanuit jezelf. Vanuit je hart.

leef vanuit je hart - volg de training van Klip en Klaar Coaching

Doe wat jij echt wilt!

Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om echt te weten wat jij zelf echt wilt. En als je het wel weet, om het dan ook nog gewoon te doen. Tegen de verwachtingen van anderen in.

Toch wil ik je stimuleren om dit wel te doen! Zodat je geen spijt hebt, later, als je terugkijkt op je leven.

Zet nu de stap naar een leven vanuit jouw hart. Schrijf je in voor de -gratis- driedelige training:

In drie stappen naar handelen vanuit je hart

Drie korte lessen die jou leren:

  • te zien en te ervaren wat het is dat jij wilt doen
  • deze wens in vorm en uitvoering helder te krijgen
  • te voelen hoe het is als je het gedaan zal hebben
  • zodat je dan ook zonder aarzelen die stap echt gaat zetten!

Leef je eigen leven. Leef vanuit je hart! Klik op de button en schrijf je in! Als je wilt, kun je in het aanmeldformulier ook aangeven dat je de Klip en Klare Weetjes wilt ontvangen. Dit zijn mails die ik ongeveer om de drie weken verstuur met tips, inzichten en inspirerende verhalen. Bovendien houd ik je met die mails op de hoogte van activiteiten van Klip en Klaar Coaching.

5 inzichten in veranderen

Veranderen, jezelf aanpassen, groeien. Soms lukt het, soms ook niet. In mijn e-book deel ik graag 5 van mijn inzichten hierover met jou. Inzichten die ik de afgelopen jaren, met vallen en opstaan, heb opgedaan. Zodat ze jou helpen om die volgende stap in jouw groei en ontwikkeling een stuk gemakkelijker te zetten. Zonder zo vaak te vallen, dus.

  • Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ontwikkeling?
  • Kom dichterbij de kern van wie jij bent en wat jij wilt.
  • En ontdek hoe jij zelf makkelijk stappen zet in jouw groei en ontwikkeling!

Klik hier, vul je gegevens in en je ontvangt gelijk per mail het e-book.

Als je wilt, kun je in het aanmeldformulier ook aangeven dat je de Klip en Klare Weetjes wilt ontvangen. Dit zijn mails die ik ongeveer om de drie weken verstuur met tips, inzichten en inspirerende verhalen. Bovendien houd ik je met die mails op de hoogte van activiteiten van Klip en Klaar Coaching.

Je kunt je trouwens ook abonneren op deze Klip en Klare Weetjes zonder training of e-book te krijgen. Wil je dat liever? Kik op de button, vul je naam en mailadres in en vink het hokje “Klip en Klare Weetjes” aan.

Met een warme groet,
Nicole