Healing

Iedereen, elk lichaam, beschikt over een zelfhelend vermogen. Heb je een wond, dan zorgt jouw lichaam er zelf voor dat deze wond geneest, eerst krijg je een korstje, dan groeit er nieuwe huid overheen. Soms heb je hier wat hulp bij nodig. Bijvoorbeeld bij een gebroken been.

Op energieniveau loop je ook wondjes op, ‘oud zeer’ zeg maar. Denk hierbij aan oude gedachten, gebeurtenissen en energie van anderen. Tijdens een healing help ik jou deze oude energie los te laten.

Resultaat

Het opruimen van deze oude ‘wondjes’ geeft je weer energie. Je voelt je vitaler en maakt ook weer beter contact met je eigen lichaam. Je zit lekkerder in je vel en voelt meer ruimte. Ruimte in jezelf en om je heen. Ruimte die je nodig hebt om te bewegen, om te zijn wie jij wilt zijn.

Een healing kan algemeen zijn, maar je kunt ook een specifieke vraag stellen. Dit kan een vraag op elk vlak zijn, bijvoorbeeld dat je slecht slaapt, dat je iets maar niet uit je hoofd kan zetten, of een vervelende druk in je schouders hebt.

healing - rust in jouw ruimte - Klip en Klaar Coaching

Spirit Body Healing

Werk ik in een gewone healing voornamelijk in en met de energie in je aura, bij een spirit body healing richt ik mij direct op jouw lichaam. Via een zachte en heel bewuste aanraking stimuleer ik je eigen, unieke zelfhelende vermogen.

Zo helpt deze krachtige healingvorm je helemaal in je lichaam te zakken. Je gaat, anders gezegd, gewoon even terug naar de essentie. En die essentie, dat ben jij.

spirit body healing - zak in je lichaam

Healing… reading… wat is het verschil?

Dit is een vraag die ik toch wel regelmatig krijg. Het beste is natuurlijk om ze beide gewoon te ervaren, maar dit is in het kort het verschil:

Healing: spreekt je zelfhelende vermogen aan, helpt oude energie op te ruimen. Creëert ruimte, zowel fysiek als spiritueel. Vindt grotendeels in stilte plaats. Duur: 20 à 30 minuten.
Zoals ik al zei is het gewoon ervaren het beste. Wil je toch eerst meer weten? Aarzel niet om mij te bellen (0647 820 313) of te mailen (info@klipenklaarcoaching.nl). Op Internet is er ook van alles over te vinden. Op Nieuwetijdskind Magazine las ik laatst een uitgebreid artikel over o.a. je chakra’s en energetische healers. Klik hier voor dat artikel.

Het grootste verschil tussen een reading en een healing is dat een healing in stilte plaats vindt. Bovendien ligt de focus op je aura. In een reading geef ik een stem aan je onbewuste. Ik kijk naar zowel je aura als je chakra’s. Een reading helpt je inzicht te geven in waar jij staat, wat en hoe je dat wilt en wat jou hierin tegenhoudt. Duur: 1,5 uur. Lees meer hierover op de pagina Reading.

Even praktisch

Een gewone healing duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur. Na afloop vertel ik kort wat ik bij je heb gezien en waar ik ruimte heb gemaakt. Houd dus rekening met een afspraak van maximaal 40 minuten. Het kan zowel ‘live’ als op afstand.

De healing kost € 35,- inclusief btw.

Een spirit body healing duurt een half uur à 45 minuten. Houd hiervoor dus rekening met een afspraak van ca. 1 uur.

De spirit body healing kost € 55,- inclusief btw.

Neem contact met mij op voor een afspraak:

Bel: 0647 820 313
Mail: info@klipenklaarcoaching.nl

Je kunt het ook het contactformulier invullen, dan neem ik contact op met jou:

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Op mijn contactpagina vind je alle contactinformatie op rij. Klik op de button, dan kom je daar automatisch.

Neem contact op met mij