• Gratis inspiratiegesprek

Vraag een vrijblijvend inspiratiegesprek aan

Coaching is een zeer persoonlijk proces en het is dan ook meer dan logisch dat je eerst kennis wilt maken voor je besluit je door mij te laten begeleiden. Ik noem een kennismakingsgesprek een inspiratiegesprek.

Naast dat elkaar zien en spreken een goede manier is om kennis met elkaar te maken en voor jou om bij het bespreken van je coachvraag van mijn werkwijze te proeven, je krijgt altijd tips, inspiratie en/of inzichten mee.

Het inspiratiegesprek kan zowel bij mij in de praktijk als online.

Maak een afspraak door mij te mailen (nicole@klipenklaarcoaching.nl) of vul het contactformulier in.

Je kunt binnen 1 à 2 weken bij mij terecht voor een inspiratiegesprek. Per maand heb ik ruimte voor de start van 2 nieuwe coachtrajecten.

Tot gauw!

nicole@klipenklaarcoaching.nl

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Waar vind je mij?

De praktijk van Klip en Klaar Coaching bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk aan de rand van Amersfoort-Noord. Het adres is:

Ossenkamp 19
3829 GV Hooglanderveen

Kom je met de auto? Je rijdt de wijk in bij rotonde 12. Je kunt op de oprit parkeren.

Met het OV is de praktijk ook goed bereikbaar. Station Amersfoort Vathorst is zo’n 1,5 kilometer wandelen. Je kunt ook de bus nemen: stadsbus 5. De dichtstbijzijnde halte is ‘Danzigweg’. Kijk op 9292.nl voor meer informatie.