Een verfrissende en heldere kijk op jezelf, dat levert elk gesprek met jouw innerlijke familie je op. Maak kennis met deze praktische manier om jezelf te ontwikkelen en ontdek wat jouw innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje jou te vertellen hebben in de workshop

Kijk eens anders naar jezelf

Kijk eens anders naar jezelf workshop

Mijn eerste kennismaking met mijn eigen innerlijke familie was een bijzondere ontmoeting. Ik ontdekte hoezeer mijn innerlijke jongetje op de achtergrond stond te trappelen om ook eens wat te mogen doen. Mijn innerlijke meisje stond tot dat moment altijd vooraan. Lief zijn, de harmonie bewaren, dat was belangrijk. Mijn eigen behoeften, ach ja, dat kwam wel, ooit…

Tot ik mijn jongetje toch maar eens, schoorvoetend, het woord liet doen. Wat een energie en plezier! Dat voelde gelijk goed. Daar wilde ik meer van. Langzaam maar zeker, mijn wijze innerlijke vrouw weet het goed te doseren, heb ik mijn jongetje meer ruimte gegeven. Mijn leven heeft sindsdien veel meer kleur gekregen. Kleur en sprankeling.

Ik werk al regelmatig met de innerlijke familie in mijn 1-op-1 coachsessies, maar waarom zou ik dit niet wat breder uit gaan dragen, bijvoorbeeld in workshops? Een combinatie van werken met de innerlijke familie en wat energiewerk, mijn andere liefde? Mijn innerlijke meisje aarzelde, mijn jongetje daarentegen stond te trappelen.

In de workshop stel je je eigen innerlijke familie op en ga je met hen in gesprek. Zo leer je in korte tijd hoe je op een eenvoudige en praktische manier inzichten in je eigen handelen krijgt en gelijk ook hoe je met die inzichten aan de slag kunt om nieuwe, verdere stappen te zetten in jouw ontwikkeling.

Recensies

Op 8 april jl. heb ik op de Bewust Ondernemende Vrouwendag voor het eerst deze workshop gegeven. Dit is wat deelneemster Ellen ten Cate hierover zei:

Ik heb de workshop “Kijk eens anders naar jezelf ” als heel interessant en bijzonder ervaren. In zeer kort tijdsbestek gaf Nicole ons de informatie én de tools om zelfstandig, met zijn tweeën, een situatie uit ons eigen leven op te stellen. Ik vond het beeld dat daaruit kwam verrassend en de energie voelbaar. Nicole was prettig aanwezig op de achtergrond. Af toe hielp ze ons verder door de juiste vragen te stellen. De workshop maakte zijn titel zeker waar voor mij. Ik ging met een nieuw inzicht in mezelf, én in de werking van opstellingen m.b.v. poppetjes, weer naar huis. Dank je wel Nicole!

Zoals Ellen zegt, in zeer kort tijdsbestek: we hadden slechts 40 minuten de tijd. Het voelde goed en de deelnemers waren enthousiast. Daarom besloot ik de workshop ook op het inspiratiefestival in Amersfoort te geven, iets meer tijd: een uur ?. Dit zegt deelnemer Martijn van der Veer erover:

Zondag 24-6 workshop gevolgd op het inspiratie festival. Was zeker interessant. Ging over verschillende aspecten van jezelf aan de hand van kernwoorden gekoppeld aan verschillende poppetjes in jezelf (je man, vrouw, meisje en jongen).

Samen met mijn vriendin gevolgd, onze grappige conclusie was dat we elkaar als tegenovergestelde geslacht elkaar als voorbeeld moeten gebruiken. AKA: ik als man moet haar de volwasse vrouwelijke kant leren en zij als vrouw mij de volwassen man moet leren. Dik grappige conclusie na zo’n workshop .

Volgende workshops

Op dit moment heb ik geen workshop ingepland. Zodra ik er weer een inplan, zet ik het op de agenda. Wees gerust, je hoeft niet steeds deze pagina op te zoeken. Schrijf je in voor de Klip en Klare Weetjes en/of volg mij op Facebook, Instagram of LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van alle activiteiten en zie je ook nog regelmatig diverse inzichten en inspirerende artikelen langskomen.

Kan je niet wachten tot een volgende workshop om te ontdekken wat jouw innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje jou te vertellen hebben? Kom dan langs voor een individuele sessie. Bel 06478-20313 of mail nicole@klipenklaarcoaching.nl.

coaching innerlijke familie