Liefdevolle vriendelijkheid

Een groot hallo aan jezelf

Hoe vaak geef jij jezelf deze liefdevolle vriendelijkheid? Is je antwoord “Elke dag”? Super, ga zo door, maar dan is deze training niet voor jou. Is je antwoord echter: “Soms” of “Zou vaker mogen” of een variant hierop? Lees dan even door.

“Te weinig, soms of het zou wel vaker mogen?” Ik begrijp dat heel goed. Het is ook best logisch, want de tijd waarin wij leven is druk. Er wordt ongelooflijk veel van ons, van jou gevraagd. Dit vind je niet erg, je geeft die aandacht en liefde heel graag. Het nadeel is wel dat er vaak zo weinig tijd, of zelfs helemaal geen tijd voor jouzelf overblijft. En dat is jammer.

Want tijd aan jezelf besteden helpt je te ontladen én weer op te laden. Zo’n moment voor jou alleen, hoe kort ook, geeft je weer energie. Energie die jij heel goed kunt gebruiken.

Liefde en aandacht doet je opbloeien, het geeft je kracht, zelfvertrouwen en energie om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden.

Dit merk je vast ook als je aandacht en liefde aan een ander geeft

Omdat ik jou die aandacht en liefde ook gun, heb ik deze training gemaakt. Gewoon, omdat jij even belangrijk bent als ieder ander en jij evenveel behoefte hebt aan liefde en aandacht.

Geef jezelf een Hallo

Ik nodig je uit om op reis te gaan, een reis bij jou naar binnen. Dit voelt in het begin wellicht wat onwennig, maar je zult zien hoeveel je herkent en ook hoe prettig het is om de band met jezelf, met wie jij in wezen bent, te verstevigen.

Deze Liefdevolle vriendelijkheidstraining is een handvat. Een handvat om jou te helpen momenten voor jezelf te pakken. Momenten waarin je ontspant, ontlaadt en oplaadt. Als bonus helpt het je ook je onbewuste processen, patronen en overtuigingen helder te krijgen en, zo je wilt, op te schonen.

Je zult zien: dit geeft je energie, kracht en zelfvertrouwen. Energie die jij dan weer aan anderen kunt geven en kracht en zelfvertrouwen om de uitdagingen die op je pad komen steeds weer het hoofd te bieden.

volg de liefdevolle vriendelijkheidstraining van Klip en Klaar Coaching

5 lessen. Met tips, oefeningen, meditaties en visualisaties. En telkens 5 tussenliggende dagen om de oefening(en) te doen en de inzichten te laten bezinken.

Deze investering in jezelf kost jou: € 12,75

5 momenten helemaal puur alleen voor jou. Omdat jij het waard bent.

Klip en Klare trainingKlik hier of op de button en je komt op de inschrijfpagina, waar alles zich verder vanzelf wijst.

Tot gauw!

Warme groet, Nicole

PS Heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op: info@klipenklaarcoaching.nl

Klip en Klaar Academie