Meditatie

Meditatie

Elke dag een paar minuten mediteren helpt je je bewust te worden van de enorme kracht die in jou zit. Het is een prettige manier om spanning te ontladen en weer energie op te doen.

In de stilte van de meditatie hoor je de zachte stem van je intuïtie veel beter. Daarnaast geeft de stilte je een diep gevoel van rust.

Het is ook echt niet nodig om elke dag een half uur te mediteren. 5 minuten is al genoeg. Waar je bent maakt ook niet uit. Het kan gewoon tussen de bedrijven door, bijvoorbeeld op de wc of als je in de trein zit. Zorg er wel voor dat je niet gestoord kunt worden.

Ontspannende meditatie

Deze meditatie is vooral bedoeld om je een ontspannen gevoel te geven, met als resultaat weer vol energie te zitten en mogelijk pittige gesprekken makkelijk aan te kunnen. Komen er tijdens de meditatie gedachten bij je op, dingen die je moet doen of gesprekken met mensen die je hebt gevoerd? Zet deze gedachten met een vriendelijke groet op een wolk of een boot en laat deze rustig wegdrijven.
ontspannende meditatie

Meditatie “omarm je angst”

Iedereen groeit en ontwikkelt zich. Hierin loop je helaas wel eens tegen een blokkade aan. In mijn e-book vind je mijn inzichten over veranderingen en hoe om te gaan met deze blokkades en angsten. Deze meditatie helpt je je angsten te omarmen en zo te verzachten.

meditatie omarm je angst

Visualisatie ideale baan en werkdag

Wil je een nieuwe functie of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Vaak bedenk je dan wat je allemaal niet wilt. Alleen, wat je aandacht geeft groeit.Kijk dus naar dat wat je wel wilt! Bedenk ook dat je onbewuste jouw het woordje ‘niet’ niet hoort. Positief formuleren en vooral visualiseren dus! In deze meditatie visualiseer je jouw ideale baan en werkdag.

meditatie ideale werkdag

Laat mij weten of de meditaties je bevallen.

Helemaal blij en wil je meer meditaties? Ik heb speciaal een online intuïtie training gemaakt, waarin ik jou leer wat een goede basis van een meditatie is en neem ik je stap voor stap mee hoe je tijdens het mediteren ook een goed contact met je intuïtie kunt maken.

Ook in slechts 9 weken het contact met jouw intuïtie versterken? Schrijf je nu in!

Heb je nog vragen of komt er zoveel bij je los dat je hier begeleiding in wilt? Maak een afspraak met mij voor een gratis kennismakingsgesprek en we bespreken samen hoe ik jou verder kan helpen.

Bel (0647 820 313) of mail (info@klipenklaarcoaching.nl). Of vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met jou op:

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Vind de stilte in jezelf - klip en klaar coaching