OPEN je hart naar jezelf - gratis miniserie oefeningen

Open je hart naar jezelf

Heb je toch weer ja gezegd. Je had je vorige keer nog zo voorgenomen dat het écht de laatste keer was.

Tot je beste vriendin belde. Of je haar kwam helpen schilderen. Het moest vandaag af.
Ze vroeg het nog: “Heb je al iets anders gepland?” Nee, dat had je niet… Halve leugen. Die middag had je expres vrijgehouden. Voor jezelf.

Maar goed, wat je dan zou doen? Tja, dat wist je nog niet. Zou uiteindelijk wel neerkomen op een middag bankhangen en Netflixen…

Kan je je beter maar nuttig maken, toch?

Hmm, kan je nog wat anders doen?

Jazeker:

Ontdek hoe je wel de tijd voor jezelf neemt in de gratis training OPEN. Al met 4 korte oefeningen herontdek je jezelf.

Zodat jij jezelf waardeert en eindelijk voelt hoe ook jij ertoe doet. Je weet precies wat je wilt en hebt genoeg energie om het ook te doen. Op jouw manier.

Een afspraak met jezelf is zo ook echt een afspraak met jezelf: echte tijd voor jou.
Wat je ook doet.

Zeg nu ‘Ja’ tegen jezelf.

Vul hieronder je naam en mailadres in en meld je aan voor de gratis mini-training OPEN.

rust en aandacht

Tijd voor jezelf

Aandacht aan jezelf besteden is hetzelfde als je hart naar jezelf openen. Hoe je het ook noemt, de kern is dat jij jezelf liefde geeft.

En, zoals gezegd, deze aandacht en liefde geven hoeft helemaal niet lang te duren. Korte momenten zijn voldoende.

Wist je, dat

  • Hoe meer liefde, tijd en aandacht je aan jezelf geeft, hoe meer energie je hebt om jouw kostbare aandacht aan anderen te geven.
  • Je jezelf op deze manier spelenderwijs steeds beter leert kennen.
  • En wist je dat hoe meer je van en over jezelf weet, hoe meer jij jezelf waardeert én hoe zekerder jij je voelt? Zo levert die aandacht en liefde jou dus ook rust en stabiliteit op.

Vier korte oefeningen

De mogelijkheden voor die tijd en aandacht voor jezelf zijn eindeloos. Gelukkig hoef jij niet op zoek te gaan naar wat je kan doen. Ik heb voor jou vier eenvoudige oefeningen gemaakt.

Oefeningen die je gemakkelijk tussen de bedrijven door kunt doen. Bijvoorbeeld als je een pauze tussen twee afspraken in hebt, terwijl je wacht op de trein, in de file staat of ’s avonds voor je naar bed gaat.

Je kunt de oefeningen zo kort of zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Het doel is dat je gaat ervaren wat het met je doet om regelmatig even aandacht aan jezelf te besteden.

Start vandaag met tijd & aandacht voor jezelf

Mijn streven is dat steeds meer mensen gaan ervaren hoe goed dit soort momenten voor je zijn. Niet alleen voor je zelfwaardering, maar ook omdat je er energie van krijgt. Daarom krijg je deze oefeningen van mij cadeau. 

Vul hieronder je naam en mailadres in, dan ontvang je gelijk de eerste oefening per mail. Ik heb er een miniserie van gemaakt. De volgende mails ontvang je met telkens een tussenliggende periode van drie dagen zodat je de tijd hebt om te oefenen en te ervaren.

Start vandaag met jezelf de aandacht geven die jij zo nodig hebt! Vul je gegevens in en OPEN je hart.

OPEN je hart naar jezelf – vier oefeningen voor meer energie en stabiliteit