OPEN je hart naar jezelf - gratis miniserie oefeningen

Open je hart naar jezelf

Het is druk, er wordt veel van ons gevraagd, zowel privé als op het werk. We hebben ook veel afspraken, plannen, doelen… En natuurlijk willen we ook op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt. Voor jezelf zorgen schiet er dan vaak bij in.

Herken je dit? Merk je deze druk ook? En zou jij ook willen dat je wat meer tijd echt voor jou alleen had? Dat je in elk geval wat meer energie overhoudt om jezelf wat meer aandacht te geven? Je weet namelijk dat dit goed voor je is.

Klinkt goed en is goed. Alleen.. waar haal ik die tijd vandaan?

Het mooie is dat deze ‘tijd voor jezelf-besteding’ helemaal niet zo lang hoeft te duren. Een of enkele korte momenten per dag zijn al voldoende en op de lange duur ook effectiever dan eens in de zoveel tijd een halve of hele dag. Alhoewel daar natuurlijk helemaal niets mis mee is 😁.

Maar wat kan je dan tijdens die momenten doen?

rust en aandacht

Aandacht

Aandacht aan jezelf besteden is voor mij hetzelfde als je hart naar jezelf openen. Hoe je het ook noemt, de kern is dat jij jezelf liefde geeft.

En, zoals gezegd, deze aandacht en liefde geven hoeft helemaal niet lang te duren. Korte momenten zijn voldoende.

Wist je, dat

  • Hoe meer liefde, tijd en aandacht je aan jezelf geeft, hoe meer energie je hebt om jouw kostbare aandacht aan anderen te geven.
  • Je jezelf op deze manier spelenderwijs steeds beter leert kennen.
  • En wist je dat hoe meer je van en over jezelf weet, hoe zekerder jij je voelt? Zo levert die aandacht en liefde jou dus ook rust en stabiliteit op!

Vier korte oefeningen

De mogelijkheden voor die tijd en aandacht voor jezelf zijn eindeloos. Gelukkig hoef jij niet op zoek te gaan naar wat je kan doen. Ik heb voor jou vier eenvoudige oefeningen gemaakt.

Oefeningen die je gemakkelijk tussen de bedrijven door kunt doen. Bijvoorbeeld als je een pauze tussen twee afspraken in hebt, terwijl je wacht op de trein, in de file staat of ‘s avonds voor je naar bed gaat.

Je kunt de oefeningen zo kort of zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Het doel is dat je gaat ervaren wat het met je doet om regelmatig even aandacht aan jezelf te besteden.

Start vandaag!

Mijn streven is dat steeds meer mensen gaan ervaren hoe goed dit soort momenten voor je zijn. Niet alleen voor je zelfwaardering, maar ook omdat je er energie van krijgt. Daarom krijg je deze oefeningen van mij cadeau. 

Vul hieronder je naam en mailadres in, dan ontvang je gelijk de eerste oefening per mail. Ik heb er een miniserie van gemaakt. De volgende mails ontvang je met telkens een tussenliggende periode van drie dagen zodat je de tijd hebt om te oefenen en te ervaren.

Start vandaag met jezelf de aandacht geven die jij zo nodig hebt! Vul je gegevens in en OPEN je hart.

OPEN je hart naar jezelf – vier oefeningen voor meer energie en stabiliteit