Hallo, ik ben Nicole Klip

coach in AmersfoortIk vertel je graag iets meer over mij:

Het leven begint bij 40, zegt men wel eens. Zo ook bij mij. Een week voor mijn 40ste verjaardag besloot ik te gaan scheiden van de vader van mijn zoon, toen 7 jaar oud.

Tot dan stond mijn gezin bovenaan mijn agenda, nu koos ik voor mijzelf.

Ondanks alle gevoelens van twijfel en schuld, vermengd met het verdriet om alle zekerheden die ik achter mij liet, wist ik dat het de juiste keuze was.

Na een jaar zette ik de volgende stap buiten mijn comfortzone. Alle spookbeelden van foute en stalkende mannen trotserend, ging ik het net op. Op zoek naar een nieuwe liefde. Ik vond hem! En we wonen nu alweer 6 jaar samen.

Goed en wel mijn leven weer op orde, hield mijn baan op te bestaan. Boventallig verklaard. Ik was niet meer nodig. Die klap kwam heel hard aan.

Tegelijkertijd zorgde dit voor de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik ging mij afvragen of mijn werk nog wel klopte met wie ik ondertussen was.

Wat wilde ik nu echt?

Ik trok de stoute schoenen weer aan, gooide mijn roer radicaal om en heb mij omgeschoold tot coach.

Ook ontdekte ik de kracht van mijn intuïtie. Een helder weten dat even sterk is als je ratio, alleen bijna vergeten in deze intellectuele en analytische tijd. Ik merkte hoeveel verder het je helpt als je een stem kunt geven aan je intuïtie. Gegrond zijn geeft vertrouwen.

Met het verschuiven van mijn ‘rol’ van dochter naar mantelzorger, merkte ik helemaal hoezeer een goed evenwicht tussen hoofd en hart helpt. Ook het goed beheersen van mijn eigen energie, waar alles in de opleiding tot healer en reader om draait, is hierin een zeer praktisch handvat. Een mooie bijkomstigheid is dat ik nu ook de energie van een ander goed kan lezen en verwoorden.

Coaching en energiewerk is voor mij een hele sterke combinatie om ook anderen te helpen zichzelf beter te leren kennen en vanuit dit vergrote zelfinzicht vol zelfvertrouwen verdere stappen in hun ontwikkeling te zetten.

Marlies Ruijgrok zegt over mij:

“Nicole is een warme en oprechte vrouw met een sterk ontwikkelde intuïtie. Zij staat met iedere vezel open om informatie te ontvangen en te geven. Dat Nicole zo warm en oprecht is, heb ik al de eerste keer dat ik met haar kennismaakte ervaren. Zij heeft een open en liefdevolle uitstraling.”

Lees wat anderen over mij vertellen.

Mijn missie?

Het is mijn missie anderen te helpen hun intuïtieve weten meer naar voren te halen, zodat zij, vanuit hun eigen, unieke samenwerking tussen hoofd, hart en lijf een prettig evenwicht weten te vinden tussen er voor jezelf én er voor anderen zijn.
Over mij - Nicole Klip volgt haar hart

Ik geniet zo ontzettend veel van elke gelegenheid die ik krijg om een ander te helpen. Om die ander eenzelfde rust, bezieling, vertrouwen en kracht te zien krijgen als ik zelf verworven heb.

Leef vanuit je hart

Maak gebruik van jouw eigen intuïtieve kracht en energie!

Want die energie wil eruit. Die wil stralen. Het is energie die jou helpt die belangrijke volgende stap te zetten, zodat ook jij je leven in eigen hand neemt en kunt genieten van alle talenten die jij in huis hebt.

En ik kan je hierbij helpen.

Kijk bij Aanbod wat ik je allemaal te bieden heb. Je kunt mij natuurlijk ook bellen (0647 820 313) of mailen (nicole@klipenklaarcoaching.nl), dan maken we een afspraak voor een gratis, maar vooral inspirerend kennismakingsgesprek.

Of vul hieronder jouw gegevens in, dan neem ik contact met jou op:

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Tot gauw!

Met een warme groet,
Nicole