Klip en Klaar online

Klip en Klaar Coaching heeft ook een online tak. Ik heb voor jou 2 trainingen in de aanbieding, 1 gratis en 1 betaalde.

Op deze pagina vind je van beide trainingen een korte beschrijving met een link naar een pagina met meer informatie en het inschrijfformulier.

Dit zijn de online trainingen:

gun en geef jezelf tijd en aandacht met de oefeningen in de minitraining OPEN

Liefdevolle vriendelijkheid

Hoe makkelijk is het niet om jouw liefde en aandacht aan anderen te geven? Hier is ook helemaal niets mis mee. Je bent er goed in en je geeft graag.

Alleen jammer dat je deze liefde weinig of zelfs helemaal niet aan jezelf geeft. Grappig genoeg is het ook zoveel makkelijker om voor anderen te zorgen als je goed voor jezelf zorgt.

In deze 5-delige training staat het jezelf gunnen en geven van jouw eigen liefde centraal. Je verstevigt op een eenvoudige en plezierige manier de band met jezelf, met een liefdevol hallo.

De Liefdevolle vriendelijkheidstraining is een handvat om jou te helpen je onbewuste processen, patronen en overtuigingen helder te krijgen en, zo je wilt, op te schonen. Je zult zien: dit geeft je energie. Energie die je weer aan anderen kunt geven. Natuurlijk wel zonder jezelf hierbij te verliezen.

Jouw investering: € 20,-

LInk naar:Agenda

Meld je hier aan voor de training Liefdevolle vriendelijkheid:OPEN je hart naar jezelf (gratis)

Dit is een korte training waarin ik je 4 eenvoudige en snel uit te voeren oefeningen geef die je helpen o.a. in voor jezelf opkomen en rust in te bouwen.

De nadruk ligt echt op een korte duur. Je kunt de oefeningen gewoon tussendoor doen.

Gun jezelf elke dag een paar minuten bewuste tijd en aandacht

LInk naar:OPEN je hart naar jezelf

Schrijf je nu in en ontvang vandaag al de eerste oefening voor een paar minuten bewuste tijd en aandacht voor jezelf!

Neem contact op voor een meer informatie of een afspraak

Ik kan mij voorstellen dat dit best veel informatie is en dat het moeilijk is om te bepalen waar jij het meeste baat bij hebt.

Aarzel niet, neem gerust contact met mij op voor overleg.

Bel/WhatsApp 0647 820 313 of mail nicole@klipenklaarcoaching.nl

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.