De Klip en Klaar Academie

De Klip en Klaar Academie is de online tak van Klip en Klaar Coaching. Ik heb voor jou 3 trainingen in de aanbieding, 1 gratis en 2 betaalde.

Op deze pagina vind je van elk van deze trainingen een korte beschrijving met een link naar een pagina met meer informatie en het inschrijfformulier.

Dit zijn de drie trainingen:

de KLIP methode

Dit is de meest uitgebreide training in de Academie. In 4 modules met elk 4 lessen help ik jou stap voor stap je eigen, unieke weg te vinden waarop jij jezelf het beste ontwikkelt en ontplooit. Elke stap is gericht op het versterken van je zelfvertrouwen en hoe jij vanuit rust zowel je zelf als je omgeving managet.

Een klip is een rots in de branding, een mooie metafoor voor wat deze training jou brengt.

Basis € 197,- | Medium € 595,- | VIP € 975,-

Laat de wereld om je heen razen. Jij staat als een rots in de branding!

Schrijf je hier in:Liefdevolle vriendelijkheid

In deze 5-delige training staat het jezelf gunnen en geven van jouw eigen liefde centraal. Je verstevigt op een eenvoudige en plezierige manier de band met jezelf, met een liefdevol hallo.

De Liefdevolle vriendelijkheidstraining is een handvat om jou te helpen je onbewuste processen, patronen en overtuigingen helder te krijgen en, zo je wilt, op te schonen. Je zult zien: dit geeft je energie. Energie die je weer aan anderen kunt geven. Natuurlijk wel zonder jezelf hierbij te verliezen.

€ 20,-

Gun jezelf de liefde die je anderen zo makkelijk geeft

Schrijf je hier in:OPEN je hart naar jezelf (gratis)

Dit is een korte training waarin ik je 4 eenvoudige en snel uit te voeren oefeningen geef die je helpen o.a. in voor jezelf opkomen en rust in te bouwen.

De nadruk ligt echt op een korte duur. Je kunt de oefeningen gewoon tussendoor doen.

Gun jezelf elke dag een paar minuten bewuste tijd en aandacht

LInk naar:OPEN je hart naar jezelf

Neem contact op voor een meer informatie of een afspraak

Ik kan mij voorstellen dat dit best veel informatie is en dat het moeilijk is om te bepalen waar jij het meeste baat bij hebt.

Aarzel niet, neem gerust contact met mij op voor overleg.

Bel/WhatsApp 0647 820 313 of mail nicole@klipenklaarcoaching.nl

Contactformulier