Coaching

Ik weet dat de stap naar een coach best moeilijk is. “Ik kan het zelf ook wel oplossen” en “Het is best wel een investering”, erg begrijpelijke argumenten.

Zelf heb ik gemerkt dat coaching toch wel erg prettig en ondersteunend is in je ontdekkings- en transformatieproces.

Inzichten kan je ook uit boeken halen, de vervolgstap(pen) zetten is een tweede. En juist daar helpt coaching jou bij!

Coaching helpt je daadwerkelijke stappen te zetten

Resultaat

Wat jouw doel ook is als jij kiest voor coaching, uiteindelijk gaat het om het resultaat: dat jij je lekker voelt, lekker in je vel zit, blij bent met wie jij bent, stevig kunt staan en vanuit zelfvertrouwen opkomt voor jezelf.

Geen enkel traject is bij mij hetzelfde, juist omdat per persoon de wensen en doelen zo verschillen. Hoe verschillend ook, mijn ervaring is dat je in 5 stappen al wezenlijke resultaten bereikt.

Een coachtraject bij Klip en Klaar Coaching is een investering in jezelf waardoor je stappen gaat zetten

Inspiratie-gesprek

Of het nu 1 coachgesprek of een heel traject is, coaching is intensief én persoonlijk. Wil je echt goede en de door jou gewenste resultaten behalen, is het belangrijk dat jij je helemaal open kunt stellen. Hiervoor is vertrouwen in je coach essentieel. Daarom start ik altijd met een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar wat jij wilt, welke belemmeringen er zijn waardoor jouw leven op dit moment niet loopt zoals jij zou willen. Tegelijkertijd leren wij elkaar beter kennen. Jij ervaart hoe ik werk en we bespreken samen of en hoe ik jou verder kan helpen.

Persoonlijk

Elk traject bestaat uit 5 sessies: helderheid verkrijgen, verdiepen, beweging, regie en versteviging. Dit is de basis. Zoals al eerder gezegd, geen enkele situatie en persoon is hetzelfde, de verdere inhoud stem ik geheel op jou af.

De intensiteit en uitgebreidheid van de sessies zijn ook geheel naar jouw persoonlijke wensen aan te passen door voor het basis, medium of VIP pakket te kiezen. Deze invulling bespreken we verder tijdens het inspiratiegesprek.

Innerlijke familie

Een hele prettige en ook eenvoudige manier om tot inzichten én stappen zetten te komen is naar jezelf kijken als bestaande uit 4 karakters: je innerlijke jongetje, meisje, man en vrouw.

Vier familieleden met elk eigen kwaliteiten en eigenaardigheden, zowel zonnig als schaduwrijk.

In elk gesprek met je eigen innerlijke familie kom je tot verhelderende inzichten en zie je ook welke, soms onderbelichte, kwaliteiten jij hebt om jouw stap(pen) te zetten.

Lees hier meer over je innerlijke familie.

Wandelcoaching

Een andere, fijne, vorm van coaching is wandelcoaching. Dit is een langere sessie, zo’n 2,5 uur, waarin we de natuur jou in je proces een handje laten helpen.

Dat samen met de beweging zorgt voor een krachtige duw voorwaarts. Je zet zowel letterlijk als figuurlijk stappen.

Afspraak maken?

Deze website geeft je een eerste indruk van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Coaching is echter een zeer persoonlijk proces en het is dan ook meer dan logisch dat je eerst kennis wilt maken voor je besluit van mijn diensten gebruik te maken.

Kom kennis maken en laat je inspireren!

Bel/WhatsApp 0647 820 313 of vul het contactformulier in.

Contactformulier