Klip en Klare coaching geeft helderheid en grip op je beweging

Als je jezelf ontwikkelt, komt er altijd wel iets naar boven waar je liever niet naar kijkt. Omdat het pijnlijk is. Een oude angst, onprettige overtuiging of nare herinnering die je net met veel pijn en moeite weg hebt weten te drukken. Het allerliefst wil je dat hoofdstuk overslaan.

Het door jou gewenste resultaat blijft dan echter wel uit. Want door deze pijnlijke feiten niet aan te kijken, komen ze terug. Of je wilt of niet.

Soms is het zelfs zo dat je meer voelt dan ziet dat je ergens tegenaan bent gelopen. Een ‘iets’ waar jij je vinger niet op kan leggen, met je hoofd kan je er niet bij. Daardoor blijf je er in kringetjes omheen draaien.

Je staat stil. Hoe kom je weer in beweging?

Coaching werkt

Coaching zorgt ervoor dat jij die stap verder wel zet. Ik neem je mee, in jouw tempo, stap voor stap. Een persoonlijke begeleiding die maakt dat je dat wat jou dwars zit aan kan kijken. En de berg een drempel wordt waar jij met gemak overheen stapt.

coach Nicole Klip - hoogsensitief zijn is een talent. Kies voor ontwikkeling en groei vanuit rust

PS Op deze pagina vertel ik je over het uitgebreide Klip en Klare Coachtraject. Ik bied ook de mogelijkheid voor een korter traject van 3 sessies, waarin de focus ligt op helderheid krijgen. Tijdens het inspiratiegesprek bespreken wat jou het beste naar het jou gewenste resultaat helpt.

In deze video vertel ik je wat in mijn ogen de meerwaarde van coaching is.

Het gaf mij veel nieuwe inzichten. Ik begreep dingen beter en ik kreeg ook meer compassie voor mijzelf – Floor

Persoonlijk klip en klaar coachtraject

In het uitgebreide Klip en Klare coachtraject loop ik ruim 3 maanden met jou mee. Ik begeleid je tijdens 5 coachsessies (4 van 1,5 uur en een wandelsessie van 2,5 uur) langs deze stappen:

  1. Helderheid: waar gaat het in essentie om? Wat is de kern?
  2. Verdieping: achtergronden, overtuigingen, steun en belemmeringen. Je ontdekt waar jouw ruimte om te bewegen zit.
  3. Beweging: letterlijk en figuurlijk het kantelpunt, je stapt over de drempel heen naar jouw gewenste resultaat.
  4. Regie: langzaam maar zeker krijg je controle en (zelf)vertrouwen.
  5. Versteviging: je verankert en internaliseert de gezette stap(pen).

Dit is de basis van waaruit ik werk. Hoe dit in de praktijk vorm krijgt, is geheel afhankelijk van jouw coachvraag. Ik maak elk traject op maat, volledig gericht op wat het beste werkt voor jou.

coaching helpt je kleine, behapbare stappen te zetten

Naast deze ‘live’ ondersteuning (die ook, afgezien van de wandelsessie) online kan), sta ik gedurende deze 3 maanden voor jou klaar via mail/app voor vragen, extra hulp en/of terugkoppeling op oefeningen en aanmoediging. Samen met de voorbereiding op de sessies is dit gemiddeld is zo’n uur per week.

Je voorkomt zo dat je lang met vragen rond blijft lopen en je houdt de stappen die je zet helder en overzichtelijk, lekker behapbaar ;).

Mail: nicole@klipenklaarcoaching.nl voor een inspiratiegesprek: of je nu wel of niet in een klip en klaar traject stapt, uit dit gesprek krijg je altijd inspiratie, tips en inzichten mee.

Extra

Omdat ik blij bent dat jij ervoor kiest deze stap(pen) te gaan zetten en niet nog jarenlang door blijft modderen en de stapel zelfhulpboeken in je kast alsmaar groter wordt, krijg je van mij twee healings (totaalwaarde € 90) erbij. Een extra ondersteuning bij het loslaten, om je te helpen je hoofd te ‘legen’ en ook prettig in je lichaam te zakken.

Voor dit totaalpakket van 5 coachsessies, oefeningen, extra ondersteuning en healings zou je als je het in losse delen bij mij afneemt zo’n € 2.200 kwijt zijn.

Ga je voor het Klip en Klare coachtraject, bedraagt jouw investering slechts € 925 (incl. btw).

Ik weet dat je het Klip en Klare Coachtraject net zo goed gaat vinden als de klanten die jou voorgingen. Voel je na de eerste sessie dat het toch niet is wat je zoekt? Laat dit binnen 5 dagen weten en je krijgt van mij je geld terug.

Ik gun het jou. Gun jij het jezelf ook?

Coaching is 100% aandacht voor jou en het resultaat dat jij wilt bereiken. Jij staat rustig en stevig, terwijl de drukke wereld om jou heen raast

Wat jouw doel ook is, uiteindelijk gaat het om het resultaat van de coaching: jij hebt helder waar je naar toe gaat en zet vol zelfvertrouwen jouw stappen in die richting.

Je zit lekker in je vel, hebt rust in je hoofd, weet je grenzen helder en duidelijk aan te geven en geniet met volle teugen van jouw leven, waarover jij de volledige regie hebt.

Niet alleen jij merkt dit, ook de mensen om jou heen. Ze zien jou en houden rekening met jou, zodat jij echt jouw waarde kan toevoegen.

rust in je hoofd en tijd voor jezelf

Een coachtraject bij Klip en Klaar Coaching is een investering in jezelf waardoor je echt in beweging komt en rust in je hoofd krijgt – Cynthia

Inspiratiegesprek

Coaching is intensief én persoonlijk. Wil je echt goede en de door jou gewenste resultaten behalen, is het belangrijk dat jij je helemaal open kunt stellen. Hiervoor is vertrouwen in je coach essentieel. Daarom start ik altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, wat ik ook graag een inspiratiegesprek noem, omdat je er altijd inspiratie, tips en inzichten uit meeneemt. Of je nu wel of niet in een klip en klaar coachtraject stapt.

Tijdens dit gesprek -bij mij in de praktijk of online- kijken wij samen naar wat jij wilt, waar je tegenaan loopt, wat je al hebt gedaan en wat jouw verlangen is. Tegelijkertijd leren wij elkaar beter kennen. Jij ervaart hoe ik werk en we bespreken samen of en hoe ik jou verder kan helpen.

Houd er wel rekening mee dat ik in mijn agenda per maand ruimte heb om twee nieuwe coachtrajecten te starten.

Doe je niets, sta je over een jaar op hetzelfde punt als waar je nu staat. Wil je dat?

Ik vond het boeiend om zo vanaf een afstandje naar mijzelf te kijken: hoe de verschillende rollen al dan niet met elkaar samenwerken en wie de meeste/minste aandacht krijgt. De sessie gaf mij meer inzicht en structuur in wanneer ik welk aspect van mijzelf laat zien en hoe ik een en ander meer in balans kan brengen. – Saskia

Interesse in klip-en-klare coaching? Maak een vrijblijvende afspraak!

Deze website geeft je een eerste indruk van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Coaching is echter een zeer persoonlijk proces en het is dan ook meer dan logisch dat je eerst kennis wilt maken voor je besluit van mijn diensten gebruik te maken.

Kom kennis maken en laat je inspireren!

Afspraak maken? Mail nicole@klipenklaarcoaching.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een traject?
Een traject duurt zo’n 3 maanden. Een coachtraject omvat 5 sessies. Tussen elke sessie zitten 2 à 3 weken.

Hoe lang duurt een sessie?
Een coachsessie duurt 1,5 uur. Een van de sessies in het coachtraject is een langere sessie van 2 à 2,5 uur.

Wat kost een coachtraject?
Jouw investering voor het klip en klaar traject is € 925 inclusief btw.

Moet ik het bedrag in 1 keer betalen?
Je mag de € 925 in 1 keer betalen. Het kan ook in twee termijnen van € 464.

Wat kost een inspiratiegesprek?
Dit gesprek is gratis. We maken kennis. Jij ontdekt of jij je veilig voelt bij mij en ik bespreek of en hoe ik jou kan begeleiden.

Hoe lang duurt het inspiratiegesprek?
Houd rekening met een gesprek van zo’n drie kwartier.

Moet ik het inspiratiegesprek voorbereiden?
Nee. Hier is geen speciale voorbereiding voor nodig.