Helderheid

Jij bent een wezen van vlees en bloed. Tegelijkertijd ben jij energie. Die energie straalt uit wie jij bent, waar jij mee bezig bent en waar jij tegenaan loopt, maar ook wat jou in je ontwikkeling helpt en wat je blokkeert.

Je bewust worden van die energie geeft je handvatten om ermee aan de slag te gaan, om stappen te kunnen zetten. Een reading en healing geven jou elk op hun eigen manier ruimte en helderheid.

Vergroot je bewustzijn met heldere inzichten

Reading – je onbewuste bewust

Een reading is kort gezegd het lezen van jouw energie. Energie die te zien is in onder meer jouw aura en chakra’s. Je hoort waar je staat en wat jou op je pad hindert, iets wat je hoogstwaarschijnlijk onbewust al weet. Je wordt je dit onbewuste bewust.

  • Waar sta ik? Wat wil ik?
  • Waar loop ik tegenaan?
  • Welke overtuigingen ondersteunen of hinderen mij nu?
  • Waarom ben ik zo ongeduldig?
  • Waarom kan ik zo moeilijk keuzes maken?

Dit zijn voorbeelden van vragen waar je tijdens een reading antwoord op krijgt. Antwoorden die jou heldere inzichten geven die je helpen in de beweging die jij aan het maken bent.

Je laten lezen op bijvoorbeeld je relatie, werk of bedrijf is ook mogelijk.

Jouw investering: € 95,-

Healing – helende energie

Iedereen, elk lichaam, beschikt over een zelfhelend vermogen. Heb je een wond, dan zorgt jouw lichaam er zelf voor dat deze wond geneest, eerst krijg je een korstje, dan groeit er nieuwe huid overheen. Soms heb je hier wat hulp bij nodig. Bijvoorbeeld bij een gebroken been.

Op energieniveau loop je ook wondjes op, ‘oud zeer’ zeg maar. Denk hierbij aan oude gedachten, gebeurtenissen en energie van anderen. Tijdens een healing help ik jou deze oude energie los te laten.

Het opruimen van deze oude ‘wondjes’ geeft je weer energie. Je voelt je vitaler en maakt ook weer beter contact met je eigen lichaam. Je zit lekkerder in je vel en voelt meer ruimte. Ruimte in jezelf en om je heen. Een heldere ruimte die je nodig hebt om te bewegen, om te zijn wie jij wilt zijn.

Een healing kan algemeen zijn, maar je kunt ook een specifieke vraag stellen. Dit kan een vraag op elk vlak zijn, bijvoorbeeld dat je slecht slaapt, dat je iets maar niet uit je hoofd kan zetten, of een vervelende druk in je schouders hebt.

Jouw investering: € 35,-

Spirit Body Healing

Werk ik in een gewone healing voornamelijk in en met de energie in je aura, bij een spirit body healing richt ik mij direct op jouw lichaam. Via een zachte en heel bewuste aanraking stimuleer ik je eigen, unieke zelfhelende vermogen.
Deze krachtige healing helpt je helemaal in je lichaam te zakken. Terug naar de essentie, terug naar jezelf.

Dit wordt ook wel een hands-on healing genoemd.

Jouw investering: € 55,-

Terug naar de essentie

Reading of healing gecombineerd met coaching

Klinkt wellicht als een bijzondere combinatie en eerlijk gezegd, dat is het ook. Maar wel een enorm effectieve! Je laat je namelijk lezen of helen op een onderwerp, bijvoorbeeld dat je moeite hebt met keuzes maken.

Vervolgens pakken we dat op wat je onbewuste jou heeft verteld en coach ik je daar verder op. Ontzettend verhelderend en je gaat gelijk met je inzichten aan de slag.

Marlies over haar reading

“Een reading bij Nicole is open, oprecht en inzichtgevend. Aan het begin stelt Nicole je op je gemak, ze legt uit wat ze gaat doen en uit welke lagen een reading is opgebouwd. Dat zet zij zeer helder uiteen. Ze drukt je ook op het hart om vooral tussendoor vragen te stellen. Vooral als je er nog geen ervaring mee hebt , zoals ik, is dat erg fijn.

Tijdens de reading kan Nicole datgene wat zij ziet heel mooi en beeldend beschrijven. Dat zij een sterk ontwikkeld taalgevoel heeft, komt haar goed van pas in haar werk als intuïtief coach. Ik kan een reading bij Nicole aan iedereen aanraden!” – Marlies Ruijgrok.

Neem contact op voor een meer informatie of een afspraak

Ik kan mij voorstellen dat dit best veel informatie is en dat het moeilijk is om te bepalen wat jou kan helpen. Aarzel niet, neem gerust contact met mij op om te overleggen.

Bel/WhatsApp 0647 820 313 of mail nicole@klipenklaarcoaching.nl

Contactformulier