Rustig kennismaken

De keuze maken om bewuste tijd voor jezelf in te ruimen is vele malen makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als je het alleen moet doen. Maar weet je, de eerste stap heb je al gezet: je bent op website van Klip en Klaar Coaching. 🙂

De volgende stap is weten wie Nicole Klip is. Dit kan bijvoorbeeld op deze website, op de pagina’s Over mij en Anderen over mij.

Hallo, ik ben Nicole Klip

Al die keuzes… ik wil rust!

Deze website geeft je een eerste indruk van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Alleen, jij wilt rust! En om dan uit te moeten zoeken wat voor jou het beste werkt, daar heb je helemaal geen zin in. Volkomen logisch.

Aarzel niet en neem contact met mij op, dan bekijken we samen of en hoe ik jou verder kan helpen.

Je kunt mij bellen, WhatsAppen, mailen of vul het contactformulier in.

Bel / WhatsApp 0647 820 313

Mail nicole@klipenklaarcoaching.nl

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

* Lees hierover alles in de Privacyverklaring.

Miniserie OPEN

Een andere manier van kennismaken is via de 4-delige miniserie  “OPEN je hart naar jezelf”. Dit is een training waarin ik je 4 korte oefeningen geef die je helpen te ontdekken dat tijd en aandacht aan jezelf besteden je veel energie oplevert en, belangrijker nog, gewoon leuk is.

Vul hieronder je naam en mailadres in en klik op “Ja, ik schrijf mij in!” en je ontvangt gelijk de eerste oefening in je inbox. De volgende lessen krijg je met een tussenliggende periode van 3 dagen, zodat je de tijd hebt om de oefening te doen en de effecten te ervaren.