Prijzen

Coaching is een investering in jezelf. Een investering die je helpt en enorm ondersteunt in jouw proces. Hier zit natuurlijk een prijskaartje aan verbonden. En, al zeg ik het zelf, die valt best mee. Je kunt bij mij kiezen uit trajecten, de strippenkaart of losse sessies. Hieronder meer informatie en de bijbehorende prijzen.

Coachtrajecten

Klip en Klaar Coaching biedt drie trajecten aan: basis, medium en VIP. Het zijn alledrie trajecten van 5 sessies, de invulling echter neemt in intensiteit, diversiteit en duur toe. Geen enkel traject is hetzelfde: samen bekijken wij waar jij behoefte aan hebt en wat jou het beste ondersteunt in jouw proces en hoe jij het door jou vastgestelde doel -je coachvraag- bereikt.

Basis € 525,-
Medium € 650,-
VIP € 975,-

* Alle prijzen zijn voor particulieren inclusief btw.

Klip en klare strippenkaart

Uit ervaring weet ik dat coaching het beste in een traject werkt, dat is dan ook de basis van waaruit ik werk: een thema waar je moeite mee hebt, wellicht zelfs mee worstelt, goed en gedurende een langere periode aanpakken. Omdat je in een traject zit heb je dan een stok achter de deur om nu toch echt door te zetten. Toch heb je soms meer behoefte aan een aantal gesprekken, de ene keer kort opeenvolgend en dan weer met een aantal maanden ertussen. Gewoon om op een rijtje te zetten waar je mee bezig bent en al pratende tot heldere, klip-en-klare 😜, inzichten te komen om dan weer vol energie verder te kunnen.

Je kunt bij mij dan kiezen voor losse sessies of…. een strippenkaart kopen. Deze kaart heeft 4 strippen (lees 4 coachsessies), kost € 450,-* en is een heel jaar geldig vanaf moment van afgifte.

Heb jij er meer behoefte aan om op onregelmatige basis jezelf een prettige check-up te geven om zo weer helder te krijgen waar je op dat moment staat? Kies dan voor de Klip en klare strippenkaart. Bel (0647 820 313) of mail (nicole@klipenklaarcoaching.nl) mij om de strippenkaart te kopen.

*prijs voor particulieren inclusief btw

coach Amersfoort strippenkaart

Losse sessies

Heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Een gesprek om jezelf weer eens even 100% in het licht te zetten en er gelijk ook voor zorgt dat je weer helder voor ogen hebt wat je wilt, je nieuwe inzichten of oefeningen geeft of jou helpt e.e.a. voor jezelf op een rijtje te zetten. Wat het ook is: ook dat kan. De mogelijkheden en prijzen:

Coachsessie € 135,-
Wandelcoachsessie € 195,-
Coachsessie met reading € 115,-


Techniek en methodes

Het zou kunnen dat jij, voor je met mij in gesprek gaat, wilt weten van welke technieken ik zoal gebruik maak. In de loop der jaren heb ik vele methodes en technieken geleerd, teveel om hier op te noemen. Om je toch een, zij het klein, idee te geven, volgt hieronder een greep uit mijn ‘gereedschapskist’:

  • Werken met jouw innerlijke familie – een verfrissende manier om naar jezelf en je interacties met de mensen om jou heen te kijken
  • Wandelcoaching – natuur helpt je beter contact maken met je intuïtie en de fysieke beweging brengt ook innerlijk van alles in beweging

coaching innerlijke familie

In alles wat ik doe staan intuïtie en spiritualiteit centraal. Voor velen staat spiritualiteit gelijk aan zweverigheid. Mijn ervaring is echter dat juist het tegendeel waar is: door te werken aan en met je intuïtie zorg je voor een veel betere verbinding tussen je hoofd en je hart.

Deze verbinding helpt je dieper in je lichaam te zakken. Je merkt dat je hoofd, je ratio, slechts een onderdeel van jou is. Je hebt nog zoveel meer kennis, kennis die in je hart en lichaam zit. Door ook hiermee in contact te komen, kun je steeds meer gronden. En een stevige gronding geeft je rust en zelfvertrouwen.

Je kunt je intuïtie wakker maken met bijvoorbeeld meditatie, visualisatie en opstellingen. Ik kan je ook helpen een stem aan je onbewuste te geven via een reading of je helpen op energetisch niveau ruimte te creëren voor de beweging die jij wilt maken door je een healing te geven. Ik bied deze diensten zowel geïntegreerd in coachtrajecten als losstaand aan.

Reading €  95,-
Coachsessie met reading € 115,-
Healing €  35,-
Spirit Body Healing €  55,-


Kennismaken

Uiteindelijk gaat het niet om de techniek of methode die ik gebruik, maar om het resultaat, namelijk dat jij lekker in je vel zit, je een prettige balans ervaart tussen je ratio en je emoties en je ook weet hoe je, als je uit balans bent, hier weer in kunt komen of welk doel jij voor ogen hebt. In dit proces ben ik voor jou een middel en is het heel erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en je helemaal durft te openen.

Daarom vind ik het essentieel om elkaar te leren kennen tijdens een inspiratiegesprek. Inderdaad, niet gewoon een kennismakingsgesprek. Nee. We leren elkaar kennen én je gaat geïnspireerd de deur uit, of je nu wel of niet een van mijn diensten af gaat nemen.

Bel, WhatsApp (0647 820 313) of mail mij (nicole@klipenklaarcoaching.nl) voor een afspraak. Deze en alle andere contactinformatie vind je ook op de contactpagina.

Contact met coach Nicole Klip

Tot gauw!
Warme groet, Nicole