• Prijzen

Een dienst afnemen bij Klip en Klaar Coaching is een investering in jezelf. Alles gericht op jou, zodat jij stappen zet in jouw ontwikkeling. Op deze pagina vind je een overzicht van mijn diensten en de bijbehorende prijzen.

Voor meer informatie over de specifieke diensten verwijs ik je graag naar de desbetreffende pagina’s (Helderheid, Coaching en Academie).

Coaching – stappen zetten

Een Klip en Klaar Coachtraject bestaat uit 5 sessies.  4 sessies van 1,5 uur en een langere wandelcoachsessie (2 à 2,5 uur). Dit kan indien gewenst ook een reading in combinatie met een coachsessie zijn.

Als je in een coachtraject stapt, krijg je de online training Krachtig hooggevoelig van mij cadeau.

Prijs: € 925,- incl. btw

Klip en Klaar online

Inspiratiegesprek

Nu begrijp ik best dat het lastig is om zo vanaf het scherm een keuze te maken. Dat hoeft ook niet. Hiervoor is het -gratis-inspiratiegesprek. Je maakt kennis met mij, vertelt waarbij jij coaching wilt en samen bespreken we welk traject jou het beste resultaat oplevert.

Wil je meer informatie, even overleggen of een afspraak maken? Stuur een mail of vul het contactformulier in.

nicole@klipenklaarcoaching.nl

contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.