Reading

Jij bent een wezen van vlees en bloed. Tegelijkertijd ben jij energie. Die energie straalt uit wie jij bent, waar jij mee bezig bent en waar jij tegenaan loopt, maar ook wat jou in jouw ontwikkeling helpt en wat jou blokkeert. En precies dat komt naar voren in een reading.

Een reading is niets meer dan het lezen van jouw energie. Energie die te zien is in onder meer jouw aura en chakra’s. Je hoort waar je staat en wat jou op je pad hindert, iets wat je hoogstwaarschijnlijk onbewust al weet. Je wordt je dit onbewuste bewust.

Resultaat

Waar sta ik? Wat wil ik? Waar loop ik tegenaan? Welke overtuigingen ondersteunen of hinderen mij nu?

Dit zijn voorbeelden van vragen waar je tijdens een reading antwoord op krijgt. Antwoorden die jou de inzichten geven die je helpen in de beweging die jij aan het maken bent.

Een reading kan over allerlei onderwerpen gaan. Je loopt bijvoorbeeld met een vraag rond waarom je altijd zo ongeduldig bent, altijd de bus mist, of zo moeilijk keuzes kan maken.

Je laten lezen op bijvoorbeeld je relatie, je werk of je bedrijf is ook mogelijk.

reading - geef een stem aan je onbewuste“Een reading bij Nicole is open, oprecht en inzichtgevend. Aan het begin stelt Nicole je op je gemak, ze legt uit wat ze gaat doen en uit welke lagen een reading is opgebouwd. Dat zet zij zeer helder uiteen. Ze drukt je ook op het hart om vooral tussendoor vragen te stellen. Vooral als je er nog geen ervaring mee hebt , zoals ik, is dat erg fijn.

Tijdens de reading kan Nicole datgene wat zij ziet heel mooi en beeldend beschrijven. Dat zij een sterk ontwikkeld taalgevoel heeft, komt haar goed van pas in haar werk als intuïtief coach. Ik kan een reading bij Nicole aan iedereen aanraden!” – Marlies Ruijgrok.

Een reading bij Klip en Klaar Coaching

De reading bestaat uit drie onderdelen:

  1. De roos, een metaforisch symbool voor hoe jij je toont aan de wereld
  2. Je aura, het energieveld om jou heen
  3. Je chakra’s, de 7 energiepunten in jouw lichaam met elk hun eigen focus

Laag voor laag stappen wij dieper in jouw energie en jouw kern.

De reading zelf duurt 1,5 uur. In totaal reserveer ik voor een afspraak 2 uur, zodat wij ook even rustig vooraf en achteraf kunnen praten.

Je hoeft je niet voor te bereiden, het is eigenlijk gewoon 1,5 uur even alleen maar aandacht voor jou.

In deze 1,5 uur krijg je veel informatie. Een gedeelte blijft bewust hangen, de rest onbewust. Daarom neem ik alles voor je op. Deze opname stuur ik je naderhand per mail, in MP3 formaat, toe.

Reading - geef een stem aan je onbewuste

Prijs: € 95,- (inclusief btw*)

Reading & coachsessie

Klinkt wellicht als een bijzondere combinatie en eerlijk gezegd, dat is het ook. Maar wel een enorm effectieve! Je laat je namelijk lezen op een onderwerp, bijvoorbeeld dat je je moeilijk kunt focussen of moeite hebt met keuzes maken. Vervolgens pakken we dat op wat je onbewuste jou heeft verteld en coach ik je daar verder op. Ontzettend verhelderend en je gaat gelijk met je inzichten aan de slag.

Deze sessie duurt 1,5 à 2 uur en kost € 115,- (inclusief btw*)

Readingabonnement

Een reading is een momentopname. Je hoort waar jij op dat moment mee bezig bent en wat jou mogelijkerwijs in je stappen blokkeert. Ik vergelijk het ook wel eens met een APK. Daarom is het prettig om een aantal keer per jaar gelezen te worden. Gewoon even kijken hoe je erbij staat.

Bij Klip en Klaar Coaching kun je ook een readingabonnement kopen. Dit houdt in dat je 4 x gedurende een jaar gelezen wordt. Betaal je het jaarabonnement in 1 keer, krijg je een korting van € 30,-, namelijk 4 readings voor slechts € 350,-!

Prijsoverzicht

Reading €  95,-
Coachsessie met reading € 115,-
Readingabonnement € 350,-

* Prijzen zijn voor particulieren inclusief btw

Afspraak inplannen?

Bel of mail mij:

Je kunt ook je gegevens hieronder invullen. Dan neem ik z.s.m. contact met jou op.

Voornaam (*)

Achternaam

Mailadres (*)

Telefoon

Onderwerp

Je vraag of extra informatie

Klik op de button hieronder voor een overzicht van alle contactmogelijkheden en waar je mij vindt en zo.

Neem contact op met Nicole Klip

Met een warme groet,
Nicole