Inspiratiesessie – Een ander gesprek

vrijdag 7 september

In deze inspiratiesessie nodig ik je uit bewuste aandacht aan jezelf te geven door op een andere manier met jezelf in gesprek te gaan.

Iedereen bewandelt zijn/haar eigen, unieke weg. Een weg waarin je in meer of mindere mate jezelf ontdekt, ontplooit en (of) ontwikkelt. Wat voor de een werkt, is voor de ander nutteloos. Je zoekt, filtert, vindt en zoekt weer verder. Hoe verschillend wij allemaal ook zijn, ik zie toch een gemeenschappelijke kern in deze ontdekkingstocht: jezelf zijn. Ik zag dat 4 B’s hierin een grote rol spelen: Beeld, Behoefte, Beslag en Buiten. Bij het uitwerken hiervan ontdekte ik dat het zelfs verder gaat: het zijn 4 ankerpunten die je helpen die rots in de branding te zijn in de roerige wereld waar jij je in bevindt. De 4 B’s werden zo als vanzelf een mooie KLIP: je Kader, de Liefde, hoe jij je Indamt en je Plaatjes.

Je bewust worden van deze ankers is een belangrijke stap. Maar wat doe je dan met die bewustwording?

Hier komt jouw eigen, unieke, innerlijke familie om de hoek kijken. Jouw innerlijke man, vrouw, jongen en meisje zijn er om jou bij te staan in al jouw (onderzoek)stappen. Om de inzichten te verkrijgen, te verhelderen én ze om te zetten in praktische handvatten. En dit alles door eenvoudigweg met jouw innerlijke familie in gesprek te gaan.

7 september bij Stillewateren
Bloemendalsestraat 27, Amersfoort

17.15 inloop en 17.30 – 18.30 potluck
19.00 start lezing & workshop
21.00 einde, eventueel nog napraten

Toegang: € 5,00, contant ter plekke
Er zijn 25 plaatsen beschikbaar, meld je aan via Facebook

coach Amersfoort

Beurs: Opvoeding is leuk! – 29 september

Op 29 september vind je Klip en Klaar Coaching op de beurs Opvoeding is leuk! Een beurs voor ouder(s) en opvoeder(s) van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 21 met informatiestands, boeken-, speelgoed- en kledingverkoop.

Bij de informatiestands vind je professionals van onder andere:
– ADHD
– Autisme
– Hoogbegaafdheid
– Weerbaarheid
– Verlies en rouw bij kinderen
– Hooggevoeligheid
– Leren leren

29 september
Dudok Arena, Arena 303, Hilversum
12:00 – 16:00 uur

Toegang is gratis
Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto
Voldoende parkeerplek

Klip en Klare workshops

Op onregelmatige basis geef ik workshops, zoals ‘Vind je anker’ of “Kijk eens anders naar jezelf“. Natuurlijk vermeld ik alle workshops op deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden, raad ik je aan je in te schrijven voor mijn Klip en Klare Weetjes*. Daarnaast kun je mij natuurlijk volgen op diverse sociale media, zoals Facebook en LinkedIn.

Wil je met je team of een groep vrienden eens een wat andere workshop volgen, bijvoorbeeld de workshop Energie Stromen? Neem contact op, dan bekijken we samen wat jij wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen.

workshop anker

Workshop Vind je Anker

————————————

Klip en Klare boswandelingen 

Om de zoveel tijd plan ik een wandeling in. Met een kleine groep gaan wij het bos in, waar wij met de hulp van de natuur, diverse oefeningen en de natuurlijke beweging tot rust komen, heldere inzichten krijgen en weer lekker opladen. Houd deze pagina en/of Facebook in de gaten of schrijf je in voor de Klip en Klare Weetjes* om op de hoogte te blijven van de data van de wandelingen.

* De Klip en Klare Weetjes verstuur ik -ongeveer- eens in de drie weken met een tekst ter inspiratie, als spiegel en/of motivatie. Bovendien houd ik je hierin op de hoogte van de activiteiten van Klip en Klaar Coaching. Klik hier of op de button om je voor de Weetjes in te schrijven.

Klip en klare Weetjes